IXXI Mini: het perfecte cadeau voor de reiziger

Het is alweer bijna het einde van het jaar en dat betekent dat je weer leuke cadeau’s mag gaan bedenken. Ben (of ken) jij iemand die heel wat mooie reizen en city trips heeft mogen maken dit jaar? En wil je terugblikken op deze momenten met de aller mooiste foto’s? Koester deze momenten en geef je meest bijzondere bestemmingen ter wereld een welverdiende plek in je interieur met de nieuwe IXXI Mini. 

Insta-proof

De nieuwe IXXI Mini is dé manier om je snapshots en smartphone foto’s te bevrijden. Het is zonde als ze alleen een plekje krijgen op je Instagram of Facebook account, toch? Met jouw persoonlijke (reis) foto’s – afgedrukt op kaartjes van 10 x 10 cm – komen alle herinneringen weer tot leven en tover je ze om tot een ware eyecatcher. Vergeleken met de IXXI Original kun je nóg meer foto’s kwijt op hetzelfde oppervlak. Perfect voor kleinere ruimtes of wanneer je simpelweg niet kan kiezen tussen al die mooie foto’s.

IXXI Gift Box: het perfecte kerstcadeau

Speciaal voor de feestdagen is er nu de IXXI Gift Box. Dus heb jij iemand in je vriendenkring of familie die graag reist (of misschien heel veel mooie foto’s maakt). Verras hem of haar dan met een IXXI Gift Box. Deze bestaat uit een waardevoucher om een eigen IXXI Mini te bestellen en verschillende dubbelzijdige inspiratie kaartjes met quotes, patronen en illustraties om te mix & matchen met persoonlijke foto’s. Zo kunnen zij hun mooiste (reis)momenten koesteren én een te gekke eyecatcher maken voor aan de muur. Happy memories! Verkrijgbaar in verschillende thema’s vanaf €26,95.