Reisjunk
Klik op of toets ESC om zoeken te sluiten

OVER ONS

Neem een enorme passie voor reizen gecombineerd met liefde voor fotografie, videografie en schrijven. Gooi dat alles bij elkaar in de pan, laat het een paar jaar sudderen en voilà, het resultaat is Reisjunk.nl. Wij zijn Greg & Irene, twee twentysomethings die het hele jaar door de wereld over reizen. Voor jou en een beetje voor onszelf, gaan we op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde.

Met reizen bedoelen we geen strandvakantie in Turkije maar reizen in de zin van een vliegticket boeken en gaan. Reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren door andere culturen en zo nu en dan te genieten op een bounty-eiland. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, zowel fysiek door het beklimmen van een vulkaan, als mentaal door bijvoorbeeld het eten van insecten. Dát is reizen voor ons!

Wil je onze beste tips ontvangen?
Volg ons dan via Facebook & Instagram!

 

 

Irene
  • Irene

  • Ergens ver weg met een camera in haar hand en de zon boven haar hoofd is ze het gelukkigst. Laat zich graag verrassen en googelt daarom zelden haar volgende bestemming.

 

 

Greg
  • Greg

  • Digital nomad, avonturier en professioneel hangmathanger. Is gek op grenzen verleggen. Tot over zijn oren verliefd op Azië en daardoor nooit lang in Nederland te vinden.

WORK WITH US

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen van onze volgers? Hiervoor kunnen we onze social media kanalen inzetten en creatieve sponsored stories plaatsen. Dit zal altijd een vorm van native advertising zijn waarbij de content voor onze volgers interessant blijft en tegelijkertijd de doelen van jouw organisatie worden behaald. Reisjunk.nl trekt maandelijks 160.000 bezoekers en heeft meer dan 110.000 volgers op social media. Een samenwerking met ons staat dus garant voor een groot bereik. 90% van onze volgers zijn tussen de 20 en de 40 jaar en zijn vanzelfsprekend gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Of het nu gaat om een persreis, social post of een sponsored story, wij denken graag met je mee over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met ons opnemen via info@reisjunk.nl.

De komende maanden kan je ons vinden in
Maleisië, Cambodja, Indonesië, Costa Rica, Sri Lanka, Thailand en soms even in Nederland.

REFERENTIES