Hi! Wij zijn Greg & Irene, twee doorgewinterde reizigers die gek zijn op avontuurlijke bestemmingen. Voor jou, en een beetje voor onszelf, gaan we op zoek naar de mooiste plekken op aarde. Sinds 2014 verzamelen we de beste reistips voor bestemmingen van over de hele wereld en deze bundelen we in handige artikelen op Reisjunk.nl. Het organiseren van je eigen rondreis is te gek maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is ons doel om het plannen van jouw reis een stukje makkelijker en vooral ook leuker te maken.

Met reizen bedoelen we geen strandvakantie maar reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren door andere culturen en de rijkdom van de natuur te beleven. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, zowel fysiek door het beklimmen van een vulkaan, als mentaal door bijvoorbeeld het eten van insecten. Dát is reizen voor ons!

Reisjunk crew Greg Irene800

Vrienden van Reisjunk

Het speuren naar nieuwe bijzondere bestemmingen en alle tips up-to-date houden kost een boel tijd. Daarom werken we samen met een aantal creatieve fotografen en schrijvers. Met enthousiasmerende teksten en pakkende fotografie brengen zij een bestemming zo mooi mogelijk in beeld om ervoor te zorgen dat het voorbereiden van jouw reis nog leuker wordt.

Wendy van Aal

Een reislustige sfeerfotograaf, op zoek naar de wauw-momenten in het leven. Als kind was ik al dol op speurtochten en tegenwoordig zoek ik wereldwijd naar geluksmakers zoals bijzondere landschappen, gezellige eettentjes en toffe activiteiten. Wanneer je reist, ervaar je dat geluk in de kleine dingen zit.

Marloes van Wijnen

Een redacteur met een grote liefde voor reizen. Met het oog op avontuur en authenticiteit ben ik altijd op zoek naar de beste manier om een bestemming te beleven. Al schrijvend of fotograferend hoop ik jou net zo enthousiast te maken over de mooie plekken die de wereld te bieden heeft.

Thom Drenth & Ilse van der Have

Wij reizen de wereld over op zoek naar gave hikes, ongerepte natuur en nieuwe ervaringen. Veel avonturen beleven we door de lens van onze camera maar offline genieten staat bij ons ook hoog in het vaandel. Onze reistips komen voort uit een combinatie van onze karakters waarbij Ilse als creatieveling zorgt voor de mooie plaatjes en Thom als planner de reis tot in de puntjes uitzoekt.

Nicole van der Aa

Met een grote glimlach en een rugzak vol dromen reis ik rond, op zoek naar waar mijn hart sneller van gaat kloppen zoals bijzondere ontmoetingen en nieuwe ervaringen. Blijven spelen en ontdekken is mijn motto. Met mijn twee grootste passies -fotografie én reizen- hoop ik jou te inspireren hetzelfde te doen.

Manon van der Oort

Vooral ontdekkingsreiziger in eigen land, maar ook graag buiten de landsgrenzen te vinden om te genieten van zon, palmbomen, nieuwe culturen en bijzondere plekken. Een blogger in hart en nieren, want altijd op pad met een camera om de mooiste plekken en momenten vast te leggen en daarover te schrijven.

Samenwerkingen

Momenteel starten we geen nieuwe samenwerkingen omdat we onze handen vol hebben aan lopende samenwerkingen. Het heeft geen zin om toch te mailen. Bedankt voor je begrip!

Scroll naar boven