Hi! Wij zijn Greg & Irene, twee fervente reizigers die gek zijn op avontuurlijke bestemmingen. Voor jou, en een beetje voor onszelf, gaan we zo vaak mogelijk op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde. Sinds 2014 verzamelen we de beste tips voor reisbestemmingen van over de hele wereld en bundelen deze in handige artikelen op Reisjunk.nl. Het organiseren van je eigen rondreis is te gek maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is ons doel om het plannen van jouw reis een stukje makkelijker en vooral leuker te maken.

Met reizen bedoelen we geen strandvakantie maar reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren door andere culturen en zo nu en dan te genieten op een bounty-eiland. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, zowel fysiek door het beklimmen van een vulkaan, als mentaal door bijvoorbeeld het eten van insecten. Dát is reizen voor ons!

Reisjunk crew Greg Irene800
Reisjunk crew Greg Irene800

Work with us

Momenteel starten we geen nieuwe samenwerkingen omdat we onze handen vol hebben aan lopende samenwerkingen. Het heeft geen zin om toch te mailen. Bedankt voor je begrip :)

Scroll naar top