Slapen in een boomhut klinkt altijd aantrekkelijk toch? Maar wat dacht je van een tent die je boven de grond kunt ophangen op de meest unieke plekken? Het enige wat je nodig hebt is drie punten om de tent aan te bevestigen en 15 minuten om de tent op te zetten. Met deze te gekke tenten van Tentsile heb je de vrijheid om bijna overal jouw eigen boomhut te creëren!

c43ee788-858d-4cf4-8f10-031

Waarom een zwevende tent?

Simpelweg omdat de wereld niet plat is. Er zijn zo ontzettend veel prachtige plekjes om te kamperen maar waar je een normale tent moeilijk of niet zou kunnen opzetten. Wat dacht je van boven een riviertje, aan de branding van een prachtig wit strand of in een grot? Met deze tenten is het allemaal mogelijk! Het enige wat je nodig hebt, is iets om de tent aan te bevestigen. Rotsen, bomen of lantarenpalen, het kan allemaal. Wees creatief en maak het zo gek als je zelf wil.

home-slider-slide-5

home-slider-slide-5

De verschillende tenten

Op dit moment zijn er tenten te koop voor twee personen, drie personen of zes personen. Al deze tenten kun je opbouwen in drie verschillende lagen. Span je alleen het doek dan heb je een chille hangmat, daarbovenop kun je nog het muggengaas plaatsen en mocht het weer niet meezitten dan kan daar nog een zeil overheen. Zit je in een afgelegen gebied en is het wel lekker weer, dan laat het zeil er vooral af zodat je kunt genieten van de sterren! Je kunt de tenten zo hoog plaatsen als je zelf wil. Ze verkopen er namelijk ook nog een handige lichtgewicht touwladder bij. Mocht je het helemaal goed willen aanpakken dan kun je onder de tent nog enkele hangmatten hangen en in het midden gaas plaatsen met bekerhouders.

giant-set-up-1-small

Waar neem je hem mee naartoe?

Naast je standaard kampeer avonturen kun je natuurlijk nog veel meer met deze tent. Wat dacht je ervan om deze tent mee te nemen naar een festival en daar iedereen jaloers te maken? Of om eens naar Marokko te liften en dit ding gewoon onderweg tussen de bomen te spannen? Wij nemen hem zelfs mee  op onze trip naar de Filipijnen om hem daar lekker tussen de palmbomen te hangen of in een tuin van een local tegen een kleine vergoeding. Op die manier bespaar je elke keer toch weer wat euro’s! Is het koud dan breng je een slaapzak mee en op een meer tropische bestemming lig je prima in een lakenzak.

IMG_2967

Kirk in Cambodia 2

Wat mag dat kosten?

Op dit moment loopt er een aanbieding waarbij de driepersoons tent dezelfde prijs heeft als de tweepersoons: Omgerekend zo’n 440 euro. Hiervoor krijg je een unieke tent van topkwaliteit, bijzondere foto’s en de meest toffe momenten. Vind je hem wat duur dan kun je eens overwegen om hem samen met 1 of 2 vrienden te kopen. Meestal heb je een tent toch maar zo nu en dan nodig en op die manier is het al een stuk aantrekkelijker.

Check Tensile.com voor meer info en actuele prijzen.