De meeste backpackers die gaan reizen door Zuidoost-Azië starten hun reis in Bangkok en dan vaak in de buurt bij Khao San Road. Dit is de ultieme backpackers hotspot van Bangkok met vele guesthouses, hotels en hostels. Het is natuurlijk moeilijk kiezen uit die honderden hostels en vandaar dat wij hier onze fijnste adresjes met jullie delen. Deze zijn wel erg populair dus ruim van te voren een reservering maken kan handig zijn. Je kunt in principe een bed vinden vanaf 5 euro maar wil je wat meer gezelligheid, fijne voorzieningen en andere reizigers leren kennen dan zijn dit in ieder geval echte aanraders! Wil je wat meer luxe? Check dan de laatste twee!

Hostel aanraders dichtbij Khao San Road


Oasis

The Oasis Hostel

Simpele dorms maar alles is schoon en de perfecte plek om andere reizigers te ontmoeten. De wifi werkt goed en er zijn ook kluisjes aanwezig. Buiten staat een klein zwembad waar altijd wel wat mensen in hangen met een biertje.

Prijs per overnachting: v.a. € 7

Meer informatie


Nappark

Nappark Hostel

Ook hier weer fijne dorms met een super gezellige gezamenlijke ruimte. Strenge beveiliging dus er komen geen mensen op de dorms die daar geen bed hebben. Letterlijk om de hoek bij Khao San Road. Ideale plek voor backpackers!

Prijs per overnachting: v.a. € 13

Meer informatie


Mad Monkey Hostel

Comfortabele bedden en een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je snel nieuwe vrienden maakt. Alles is schoon en er hangt een fijne sfeer. Hier vind je vaak een feestje en het ligt letterlijk naast Khao San.

Prijs per overnachting: v.a. € 9

Meer informatie


Here Hostel

Here Hostel

Stijlvolle inrichting inclusief glijbaan vanaf de eerste verdieping naar beneden. Het voelt bijna alsof je verblijft in een boetiekhotel in plaats van een budget backpackers hostel. Ontbijt inbegrepen.

Prijs per overnachting: v.a. € 13

Meer informatie


The Warehouse

Hele mooie tweepersoonskamers in industriële stijl. Het ligt dicht bij Khao San Road maar ligt tegelijkertijd in een rustige buurt. De ontbijtjes zijn heerlijk!

Prijs per overnachting: v.a. € 39

Meer informatie


Chillax Resort

Een paar minuten lopen van Khao San Road. De kamers zijn zeer goed en van alle gemakken voorzien maar je verblijft hier vooral voor het dakterras met zwembad.

Prijs per overnachting: v.a. € 75

Meer informatie

Meer hostel tips voor Zuidoost-Azie

De leukste hostels in Thailand

De leukste hostels in Cambodja

De leukste hostels in Vietnam

De leukste hostels in de Filipijnen

De leukste hostels in Laos

De leukste hostels in Myanmar

De leukste hostels in Bangkok

De leukste hostels op Bali