Een cadeau uitzoeken voor een ander is altijd lastig! Gelukkig staat het internet helemaal vol met ideeën voor allerlei soorten mensen. Daarom dachten wij, laten we er nog wat ideeën aan toevoegen voor mensen die gek zijn op reizen. Waar kan je een reiziger nou blij mee maken? Iets leuks voor in huis of toch voor onderweg? En ja, indien voor onderweg dan mag het natuurlijk niet te groot of te zwaar zijn! Hierbij een aantal cadeau ideeën voor reizigers.

Een kekke zonnebril

Waar de reis ook heen gaat, een leuke zonnebril is altijd fijn. Hier vind je een groot assortiment aan leuke zonnebrillen vanaf €26.

schermafbeelding-2016-11-25-om-15-08-58

Jungle speed

Een super leuk en makkelijk spel waardoor je in 5 minuten meteen nieuwe vrienden hebt. Lichtgewicht en klein van formaat.

Hier te koop voor €19,99

inspiratie

Een luxe scratch map

Met de Scratch Map Deluxe van Luckies kun je precies bijhouden waar je bent geweest. Geen kraslot van de loterij, maar een kraskaart waarop je al jouw reizen bijhoudt!

Hier te koop voor €26,90


luxe 3

Een wereldbol van kurk

Een super gave wereldbol waar je met punaises kunt aangeven waar je al bent geweest.

Hier te koop voor €51


wereldreis

Een GoPro camera

Hier maak je elke reiziger blij mee. Zo leg je makkelijk en snel al je avonturen vast op video. Kan tegen een stootje en is waterdicht.

Hier te koop vanaf €229


GoPro-HERO

Lomography Instant Camera

Deze retro camera werkt net als de polaroid camera’s van vroeger. Na het maken van de foto komt hij er direct uit. Leuk om locals een foto van zichzelf te geven en om herinneringen vast te leggen!

Hier te koop voor €119

lomography-lomo-instant-camera

Lonely Planet The World

Dit boek wil iedere reiziger in de kast hebben staan. Het beste van alle Lonely Planets is gecombineerd in dit dikke boek dat vol staat met reisinspiratie en tips.

Hier te koop voor €34

schermafbeelding-2016-10-24-om-09-37-01

Portable speaker

Op reis is alles anders dan thuis. Daarom is het fijn om in ieder geval je eigen muziek bij te hebben en met deze draadloze speaker kan je hem lekker hard zetten tijdens een trekking of gewoon op je hotelkamer.

Hier te koop vanaf €29.

jbl-go-portable-bluetooth-speaker

Survivalpakket van kleine reisartikelen

Wanneer iemand voor het eerste op reis gaat dan is het misschien leuk om je eigen ‘survival pakket’ te maken. Denk aan oordopjes, een reisstekker, lakenzak etc. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Hier vind je een heleboel kleine dingen die handig zijn voor op reis.


cadeau reiziger

Secrid Portemonnee

Op reis is het fijn om een lekker kleine portemonnee te hebben. Je hebt tenslotte maar een paar pasjes bij en wat ruimte nodig voor wat cash. De Secrid portemonnee is de ideale oplossing en het kliksysteem werkt perfect! Ze zijn er in vele verschillende kleuren.

Hier te koop vanaf €25 euro.


schermafbeelding-2016-10-24-om-09-12-55

Bagage organizer

Met deze handige artikelen kun je, je koffer of tas geordend inpakken en kan je snel de spullen pakken die je nodig hebt.

Hier te koop voor €11,95

reiziger cadeau

Reisdagboek

Een lekker ouderwets reisdagboek voor het bijhouden van je avonturen. Ook handig om het vuur mee aan te maken of wanneer je het wc papier bent vergeten ;)

Hier te koop voor €9,95


reizen leuke

Een handige powerbank

Zo laad je altijd eenvoudig je mobiele apparatuur op, waar je ook bent. De Power Bank is in zakformaat, dus ideaal voor onderweg of op reis!

Hier te koop voor €19,20


leuke cadeaus voor reiziger

Luckies Travelogue Reisdagboek

Plan tripjes, houd verhalen bij en kras de plattegrondjes open. Hij telt 64 pagina’s en heeft ook ruimte voor boardingpasjes, tickets en bonnen.

Hier te koop voor €21,95

reisdagboek-met-mini-scratch-maps-pakket

Een leuke daypack

Elke reiziger is gek op leuke rugzakken. Die heb je simpelweg nooit genoeg! Hier vind je een groot assortiment aan leuke rugzakken vanaf €17.

mi-pac-nordic-rugzak

Een paar Havaianas

Altijd handig toch? Als je naar een tropische bestemming gaat dan mag een paar Havaianas niet ontbreken in je backpack of koffer.

Hier te koop vanaf €21.

cadeau idee reizen