Een cadeau uitzoeken voor een ander is vaak erg lastig. Gelukkig staat het internet helemaal vol met ideeën voor allerlei soorten mensen. Daarom dachten wij, laten we er nog wat ideeën aan toevoegen voor mensen die gek zijn op reizen. Waar kan je een reiziger nou blij mee maken? Iets voor in huis, iets waar je al je reisherinneringen in kwijt kan of toch iets voor onderweg? Wij hebben 13 toffe cadeau ideeën bedacht en op een rijtje gezet!

#1 Lichtgewichte hangmat

Het perfecte cadeau voor degene die graag kampeert of regelmatig roadtrips maakt! Een lichtgewichte hangmat is super compact om mee te nemen op reis en kan je op veel plekken gemakkelijk ophangen. Iedereen wilt wel tussen de palmbomen op het strand in zijn eigen hangmat liggen toch?

#2 Tof spel voor onderweg

Spellen zijn eigenlijk altijd wel een goed cadeau toch? Een spel voor een wereldreiziger moet eigenlijk maar aan één voorwaarde voldoen: het moet compact zijn. Leuke compacte reisspellen zijn:

#3 Wereldbol van kurk

Deze mooie wereldbol van kurk staat super goed in je interieur en is een unieke manier om bij te houden welke landen je hebt bezocht. Wij hebben hem al aan meerdere mensen cadeau gedaan en hebben super leuke reacties gekregen.

#4 Een persoonlijke IXXI

Met een IXXI geef je jouw allermooiste reisfoto’s en herinneringen een plek aan de muur. Kies voor een collage welke je eenvoudig kunt verwisselen- of uitbreiden met nieuwe snapshots of kies een favoriete foto om uit te vergroten op IXXI. Liever een grafische wereldkaart, minimalistische quote of ander design in huis? De uitgebreide collectie van IXXI heeft voor elke reiziger wat leuks.

#5 Een Aziatisch bierpakket

Voor de fanatieke Azië reiziger is er het Aziatisch bierpakket. Haal herinneringen op van avonturen in Azië met één van de bierpaketten. Geniet van een heerlijk Chang biertje in combinatie met een zelfgemaakte Pad Thai of droom weg naar de rijstvelden van Bali met een Bintang biertje.

#6 Draagbaar boxje

Het kan bijna niet anders of iedereen zou hier blij mee zijn toch? Een draagbaar boxje is super fijn om mee te nemen op reis. Het zorgt voor fijne momenten op je hotelkamer, leuk om een klein feestje mee te bouwen met locals die je net hebt leren kennen of tijdens een lange hike door de natuur. Je hebt tegenwoordig de meest compacte speakers waar heel goed geluid uitkomt.

#7 Een mooi boek over reizen

Er zijn duizenden boeken over reizen geschreven. Welke zijn nou het mooiste? Wij maakte een lijstje met de 10 mooiste boeken over reizen. Deze boeken zijn totaal verschillend van elkaar en op ieder op hun eigen manier erg tof. Kies welk boek het beste bij degene past voor wie je het cadeau koopt en je geeft zeker een goed cadeau.

#8 Polaroid camera

Een Polaroid camera maakt reizen nog een stukje leuker. Zeker wanneer iemand van fotografie houdt, is dit een super goed cadeau. Het zorgt op reis voor leuke momenten met locals en je kunt de ‘echte’ momenten vastleggen. Een Polaroid camera klinkt erg duur maar dat hoeft helemaal niet. Je hebt al een camera voor €60!

#9 Poster van zijn of haar favoriete plekje

Wanneer iemand veel van de wereld heeft gezien, heeft degene altijd wel één plek op de wereld die speciaal is. Dat kan een eiland zijn, een land of een stad. Hoe leuk is het om daar dan een poster van te hebben? Het kan niet anders of deze krijgt een mooi plekje in zijn of haar huis!

#10 Het Bucketlist boek voor op reis

In het Bucketlist boek staan 250 super toffe bucketlist items voor op reis. Het boek staat bomvol grappige, originele en gewaagde uitdagingen om te doen tijdens het reizen. Je kan ook de foto’s bij de opdrachten in het boek plakken zodat je er later nog eens op terug kan kijken.

#11 Luxe scratch map

Deze grote scratch map heeft een super mooi design en staat goed in ieder interieur. Een goed cadeau voor iemand die van plan is om veel van de wereld te gaan zien of al heeft gezien!

#12 Mooie wereldkaart

Vaak zijn wereldkaarten en tikkeltje saai. Deze toffe wereldkaarten zijn kunstig en creatief. Die verdient zeker een mooi plekje!

#13 Mobiele Fotoprinter

Heb je iets meer budget of geef je met meer mensen een cadeau? Dan is een mobiele fotoprinter echt te gek om cadeau te doen! Deze super compacte printer is draadloos en je kan in een handomdraai je leukste foto’s vanaf je telefoon printen.