9 Waardeloze redenen om niet te reizen

Je kent ze wel: van die mensen die na het zien van jouw reisfoto’s roepen dat ze zo verschrikkelijk jaloers zijn. Wanneer je vervolgens zegt ”Dan ga je toch ook?” hebben ze altijd een slecht excuus waarom het voor hen niet mogelijk is om te reizen. Oké, voor sommige mensen is het echt niet mogelijk om te reizen en dat is ontzettend vervelend maar voor de meeste van deze mensen is het een kwestie van slechte smoesjes die ze zichzelf aanpraten. Vaak omdat ze simpelweg te bang zijn om uit hun comfortzone te stappen, het onbekende op te zoeken of omdat ze het gewoon niet graag genoeg willen. Hier 9 van deze waardeloze redenen waarom deze mensen nooit kunnen doen wat jij doet.

#1 Ik heb niet genoeg geld

Dat is waarschijnlijk omdat je het allemaal uitgeeft aan waardeloze troep.

#2 Ik ben bang voor al die vieze beesten

Get over it!

#3 Ik heb een fulltime baan

Als je echt wil reizen en dit je droom is dan moet je het risico gewoon nemen. Neem je het risico niet dan is het waarschijnlijk ook niet je droom om de wereld over te reizen.

#4 Ik heb een huisdier

Heb je ook ouders? Breng je huisdier naar hen en vraag ze gelijk wat geld om te reizen nu je er toch bent. Of neem je huisdier gewoon mee op reis!

#5 Ik wil de volgende aflevering van GTST niet missen

De enige uitzondering hierop is Game of Thrones.

#6 Ik ben te oud

Je bent nooit te oud om te reizen! Tenzij je dement en incontinent bent. Blijf dan maar thuis.

#7 Maar wat als…

Wat als ik mijn vlucht mis? Wat als ik mijn paspoort kwijtraak? Wat als ik ziek word? In the end, the only thing you’ll regret is the chances you didn’t take.

#8 Ik heb geen reismaatje

Moet iemand je handje vasthouden dan? Op reis ben je bijna nooit alleen. Er zijn zoveel andere reizigers die je onderweg leert kennen.

#9 Ik krijg waarschijnlijk heimwee

Well aren’t you a big pussy?

selectiegreg-6-2