Uniek overnachten in een Sphair in de Belgische Ardennen!

Slapen in een Sphair, de kans is groot dat je er nog nooit van hebt gehoord. Een Sphair kun je het beste zien als een opgeblazen tent met een groot transparant vlak waardoor je het gevoel hebt dat je meer buiten dan binnen slaapt. Tegenwoordig is ‘glamping’, de luxe vorm van kamperen, helemaal hot en op steeds meer campings vind je daarom deze Shpairs. Slapen in een Sphair is een unieke ervaring en een leuk alternatief voor een saaie hotelkamer!

De ins & outs

De Sphair wordt constant voorzien van frisselucht dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de ochtend niet meer wakker wordt. Om de Sphair binnen te komen moet je eerst door een sluis zodat de hele Sphair niet instort wanneer je de rits opent. Je gaat dus naar binnen, doet de rits achter je dicht en vervolgens kun je de slaapkamer in. Om te zorgen dat ’s nachts niet iedereen in je slaapkamer kan kijken, is het mogelijk om de transparante vlakken in je slaapkamer af te sluiten. De temperatuur in de Sphair is afhankelijk van het weer doordat het niet mogelijk is om de Sphair veilig te verwarmen. Daarom kun je ook alleen in de Sphair slapen tussen april en oktober.

ardennen

Wat heb je wel en wat niet?

In de Sphair staat een heerlijk bed met een goede deken waardoor je het ’s nachts zeker niet koud zult hebben. In de woonkamer heb je een bank, twee stoelen, een deken, tafels en een aantal lampen. De slaapkamer is vrij basic omdat het bed veel ruimte in beslag neemt. Naast het bed heb je een kleine tafel, een nachtlampje en een rek voor kleding en kleine spullen. Er is geen toilet of douche aanwezig maar op 100 meter lopen vind je de douches en toiletten.

IMG_3474

Boeken?

Je kunt de Sphair boeken vanaf €70 per nacht op www.avontuurlijkardennen.be. De Sphair staat op een leuke camping midden in de Belgische Ardennen.

Activiteiten

In de omgeving kun je een boel leuke activiteiten ondernemen! Denk aan paintballen, tokkelen, kanovaren, raften en quad rijden. Net naast de camping vind je Clubactif, waar je alles kunt regelen. Het is handig om een dag van te voren langs te gaan om te kijken of de activiteiten die jij wilt doen beschikbaar zijn. Natuurlijk kun je ook alles online reserveren.