The Vespa Trip: Ontdek Italië op een authentieke Vespa

Doe je ogen dicht en stel je voor dat je in het prachtige Italië bent. Je zit op een authentieke rode Vespa, rijdt door de leukste straatjes, het is lekker weer en al je vrienden of vriendinnen rijden achter je aan op zo’n zelfde Vespa. Jullie zijn al twee dagen aan het roadtrippen, hebben ondertussen al een goed kleurtje gekregen en iedere avond kan je genieten van de Italiaanse gastronomie. Klinkt dat niet als de ultieme vakantie?

Wat is het concept?

Aangekomen in Italië krijg je gelijk je glimmende Vespa overhandigt. Hierbij krijg je ook nog een roadbook dat je gaat helpen op deze roadtrip. In dit boek staan de mooiste wegen en ook een hele hoop leuke adresjes die je on the road kunt bezoeken. Je kunt er helemaal in je ééntje op uittrekken of je kunt besluiten om één van de gidsen te volgen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het kaartlezen of navigeren. Vanuit Toscane kan je kiezen voor een roadtrip waarbij je elke dag verblijft in een ander dorpje of voor een rondtrip waarbij je elke avond in hetzelfde hotel slaapt maar per dag een andere route aflegt. Daarbij kan je ook voor de mooie regio Amalfi kiezen voor een toffe roadtrip. Beide bestemmingen hebben hun eigen charme.

Waar gaat deze roadtrip heen?

Je hebt de keuze uit twee verschillende bestemmingen in Italië; Toscane & de Amalfikust. Voor de leukste stadjes en typische Italiaanse landschappen moet je in Toscane zijn. De Amalfikust is perfect voor iedereen die gek is op blauwe zeeën, kilometers lange kustlijn en hoge kliffen. Binnenkort komt er een nieuwe bestemming bij, namelijk het mooie eiland Sicilië! Check de website van de Vespa Trip om precies te zien waar de verschillende routes langskomen en om een beter beeld te krijgen van de regio’s. Er zijn veel verschillende data beschikbaar tussen mei en september.

Quanta costa?

De Vespa trip boek je al voor €570 per persoon. Dit is inclusief de Vespa voor 2 personen, de hotel overnachtingen (tweepersoonskamer), ontbijt, een road boek en natuurlijk gaan er ook mensen mee om het allemaal in goede banen te leiden. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor het vervoer van jullie bagage en helpen ze wanneer je motorpech hebt.

Meer informatie over de Vespa Trip

Check de website van Thevespatrip.com voor meer informatie of om je meteen in te schrijven.