Goedkoop een camper huren in Amerika doe je zo!

Wil je graag goedkoop een camper huren in Amerika? Dan gaat deze tip je zeker helpen! Wie droomt er nou niet van om met zo’n grote camper een roadtrip te maken door Amerika? Bezoek toffe steden als New York, Las Vegas of San Francisco en natuurlijk kunnen de wereldberoemde natuurparken niet ontbreken tijdens je camperreis. Nu denk je vast dat dit meteen ontzettend duur is maar dat kan ook super goedkoop. Er zijn namelijk aanbiedingen al vanaf €1,00 per nacht!

Hoe kan je zo goedkoop een camper huren in Amerika?

Wanneer de campers uit de fabriek komen, moeten ze naar de verhuurlocaties gebracht worden. Dat kost een boel geld en daarom hebben ze hier een creatieve oplossing voor gevonden waar jij als reizigers goed gebruik van kan maken. Je kan namelijk voor een spotprijs de camper naar een andere stad brengen en daar mag je dan tot soms wel 35 dagen de tijd voor nemen.

Wat is inbegrepen bij zo’n camper wegbrengen?

De aanbiedingen zijn elke keer weer anders maar bijna altijd krijg je een gloednieuwe camper en vaak zijn er ook extra’s inbegrepen, zoals mijlenpakketten de voorbereidingskosten en inventariskosten. Het begin- en eindpunt van je reis staan vast maar verder heb je alle vrijheid om een toffe reisroute uit te stippelen. Je krijgt er alle spullen bij die je nodig hebt om te leven in de camper dus het is niet zo dat je die zelf nog moet kopen. Heb je niet genoeg aan het aantal inbegrepen mijlen? Wanneer je lange omwegen wil maken, dan koop je extra mijlen in.

Waar boek ik zo’n goedkope camper voor Amerika?

Wij raden je aan om te kiezen voor een van de wegbreng acties of andere camper specials op UStravel.nl. Een camper special reserveer je hier samen met de eerste hotelovernachting, de transfers naar de fabriek en je vluchten. Deze zijn hier trouwens lekker voordelig omdat ze samenwerken met bijna alle airlines en als USA touroperator mogen zij jou een extra voordelig tarief aanbieden. Wees er wel snel bij als je een mooie deal hebt gezien want het aantal beschikbare campers is altijd beperkt!