Wil je graag goedkoop een camper huren in Amerika? Dan gaat deze tip je zeker helpen! Wie droomt er nou niet van om met zo’n grote camper een roadtrip te maken door Amerika? Bezoek toffe steden als New York, Las Vegas of San Francisco en natuurlijk kunnen de wereldberoemde natuurparken niet ontbreken tijdens je camperreis. Nu denk je vast dat dit meteen ontzettend duur is maar dat kan ook super goedkoop. Vaak heb je al voor nog geen €700 een 17-daagse camperreis inclusief vliegticket en gloednieuwe camper! Voor een beetje meer geld, kan je ook een langere reis door Amerika maken.

Hoe kan je zo goedkoop een camper huren in Amerika?

Wanneer de campers uit de fabriek komen, moeten ze naar een andere stad in Amerika gereden worden om daar verkocht te worden. Dat kost een boel geld en daarom hebben ze hier een creatieve oplossing voor gevonden waar jij als reizigers goed gebruik van kan maken. Je kan namelijk voor een spotprijs de camper naar een andere stad brengen en daar mag je dan tot soms wel 25 dagen de tijd voor nemen. Zo nu en dan hebben ze ook gebruikte campers die ze vanaf andere locaties willen gaan verhuren. Dit is vaak nog goedkoper.

Wat is inbegrepen bij zo’n camper wegbrengen?

De aanbiedingen zijn elke keer weer anders maar bijna altijd krijg je een gloednieuwe camper en natuurlijk is de retourvlucht vanaf Amsterdam bij de reissom inbegrepen. Het begin- en eindpunt van je reis staan vast maar verder heb je alle vrijheid om een toffe reisroute uit te stippelen. Je krijgt er alle spullen bij die je nodig hebt om te leven in de camper dus het is niet zo dat je die zelf nog moet kopen. Daarbij heb je meestal een groot aantal vrije kilometers. Wanneer je lange omwegen wil maken, betaal je wat extra.

Waar boek ik zo’n goedkope camper voor Amerika?

Wij raden je aan om te kiezen voor een van de wegbreng acties op WTC.nl. Dit is de grootste aanbieder in Nederland en daarom zijn de prijzen erg scherp. Ze hebben regelmatig nieuwe acties met verschillende datums en bestemmingen. Niet alleen voor Amerika maar ook voor bijvoorbeeld Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Hier vind je alle wegbrengacties van dit moment. Wees er wel snel bij als je een mooie deal hebt gezien want het aantal beschikbare campers is altijd beperkt!