Budapest Rally: Een te gekke roadtrip naar Boedapest

Voor een uniek avontuur hoef je helemaal niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Binnen Europa zijn ook een boel geweldig mooie plekken te vinden en bijzondere reizen te maken. Dit jaar kan je ook weer meedoen met de Budapest Rally. Deze roadtrip wordt dit jaar al voor de 5e keer georganiseerd en is keer op keer een enorm succes. Dikke kans dat wanneer je 80 bent, je nog steeds met een grote glimlach terug denkt op dit bizarre avontuur! 

Het idee is simpel: Je koopt een oude auto of neemt gewoon je eigen auto, haalt je vrienden op en koopt onderweg nog even een tandenborstel. Vervolgens scheur je naar Amsterdam want vanaf hier vertrek je met alle Nederlandse teams richting Boedapest. Elke dag leg je een bepaalde etappe af langs een aantal van de mooiste routes in Europa. Onderweg zijn er elke avond feestjes op de meest leuke locaties waar alle teams samenkomen. Kortom, een vette 7-daagse roadtrip door Europa!

Pimp je auto, voer onderweg opdrachten uit en win een Trabant

Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze met een zo bijzonder mogelijke vierwieler aan de start verschijnen. Dat kan een oude camper zijn met 20 knuffeldieren op het dak maar het mag ook gewoon je eigen auto zijn die jullie op de een of andere manier omtoveren in iets bijzonders. Het thema dit jaar is TV series. Vooraf en tijdens de rally vallen er punten te verdienen voor creativiteit maar ook door het behalen van dagelijkse opdrachten. Denk aan opdrachten als het oversteken van de Kroatische grens met het volledige team in zwemkleding of een eitje bakken op het dak van jullie auto. Het team dat aan het einde van de rally de meeste punten heeft weten te verzamelen, wint een knalgele Trabant!

De legendarische roadtrip route

De Budapest Rally brengt je langs enkele van de allermooiste plekjes van Europa en in totaal rijd je meer dan 2500 km. Je komt onder andere langs de beroemde Plitvice meren in Kroatië, Venetië, het Gardameer, de Stelvio pas, het Zwarte Woud en je eindigt natuurlijk in één van de mooiste steden van Europa: Boedapest. Elk avond komen alle teams samen op een camping voor een tof feestje. De camping is optioneel dus je kan er ook voor kiezen om zelf hotels te boeken.

untitled-2646

Wanneer is de Budapest Rally?

De Rally heeft 2 verschillende vertreklocaties: Amsterdam en Brussel. Op 17 juli 2021 vertrekt er een groep vanuit Amsterdam en op 16 juli een andere groep vanuit Brussel. Zeven dagen later kom je aan in Boedapest. Na de prijsuitreiking is er nog een slotfeest en heb je nog één overnachting op de camping in Boedapest. Je kan ter plaatse nog nachten bijboeken op de camping om zo wat meer dagen Boedapest te verkennen.

Kosten voor de Budapest Rally

De inschrijvingsprijs bedraagt €250 per persoon. Daarbij is onder andere inbegrepen:

  • De volledige logistieke ondersteuning van de trip
  • Elke avond feest!
  • Spel en activiteiten onderweg
  • Een gedetailleerd roadbook

Optioneel:

  • Rally food: dagelijks ontbijt en avondeten. Dit kost €79 per persoon.
  • Rally camping: kamperen op elke aankomstplaats. Dit kost €70 per persoon.
  • Rally hotels: je kan er ook voor kiezen om in hotels te overnachten vlakbij de aankomstlocaties. Dit kost €350 per persoon.

Check de website van Budapest Rally voor meer informatie of om je meteen in te schrijven.