MUST DO: Overnachten in een glazen huisje in Finland

Lapland is dé bestemming voor wie een ultra romantisch reisje wilt maken. Je bevindt je regelrecht in een sprookje en met wie wil je daar liever naartoe dan met je grote liefde? Wij hebben een tip die je reis naar Lapland nog onvergetelijker gaat maken. Midden in de ongerepte wildernis staat een heel klein, schattig glazen huisje. Zelfs het dak is helemaal van glas zodat je vanuit je bed de sterrenhemel kunt aanschouwen en met een beetje geluk zelfs het noorderlicht!

Onze ervaring in het glazen huisje

Wij verbleven één nacht in dit glazen huisje en hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje is klein maar ontzettend knus. Rondom het tweepersoonsbed zijn de wanden volledig van glas en ook het dak is van glas. Het dak heeft verwarming zodat er geen sneeuw op blijft liggen en je vanaf je bed naar de hemel kunt staren. Achterin het huisje zit een kleine badkamer met een fijne regendouche. Een overnachting in het glazen huisje is inclusief een 3-gangen diner en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het eten in het restaurant is fantastisch en dit maakt je verblijf helemaal af!

Waar te boeken?

Wij boekte onze reis naar Lapland via Lapland Travel en schreven een uitgebreid stuk over onze hele ervaring van deze reis. Dit glazen huisje is via hen bij te boeken en zij brengen je met de auto naar het huisje en komen je ook weer ophalen. Zo kan je ultiem genieten van je tijd hier!