ocaed32120_1024_01_nlScratch Map

De Scratchmap, oftewel de Kras Wereldkaart, is een wereldkaart waarop je kunt wegkrassen waar je al bent geweest. De wereldkaart begint geheel van goud maar naarmate je meer plekken hebt bezocht wordt de kaart steeds kleuriger. Een leuke manier om bij te houden welke landen je allemaal hebt bezocht. De Scratch Map is verkrijgbaar in verschillende formaten en er is ook een speciale kaart voor de EU en de USA. Misschien dat er ooit ook nog kaarten komen voor andere werelddelen…

Hier verkrijgbaar voor 22,95

Hamamdoek

Hamamdoeken zijn gemaakt van hydrofiel katoen waardoor ze zeer goed vocht opnemen. Deze lichtgewicht hamamdoek is ideaal alsstrandhanddoek op reis en hoort daarom ook bij de reisjunk must haves. De doek kan zeer compact worden opgevouwen en weegt maar 250 gram. Zeker voor de reiziger ideaal want een normale strandhanddoek neemt een stuk meer ruimte in beslag en weegt vaak het dubbele! Bovendien is de hammamdoek snel droog en goed te wassen. Kortom, een must have voor je reis met strandbestemming.

Hier verkrijgbaar voor 14,95

trace_me_cards_webTrace Me Luggage Tracker

Iedereen is wel eens bang dat zijn of haar backpack/koffer niet aankomt als het lang duurt bij de bagageband. Per uur raken er wereldwijd 3000 stuks bagage kwijt op vliegvelden. Vaak wordt hij weer terug gevonden maar helaas niet altijd. Met de Trace Me bagage label kun je er bijna zeker van zijn dat jou dit niet overkomt. De bagagelabel heeft een uniek serienummer & streepjescode die gelezen kan worden door de politie of personeel op het vliegveld. Scant iemand de bagage met uw bagagelabel dan ontvangt u een SMS- en emailbericht met de locatie van uw koffer. Automatisch & geheel kosteloos.

Hier verkrijgbaar: 2 voor 21,99

1001004011551452Universele Reisgids Voor Moeilijke Landen

De Universele Reisgids voor Moeilijke Landen is meer een leuk boek over reizen dan een echte reisgids. Het is erg leuk geschreven met grappige voorbeelden van ervaringen tijdens de reizen van Jelle Brand Corstius. Je leest onder meer:

– Hoe je succesvol afdingt in tien stappen
– Hoe je vieze hapjes pijnloos door kunt slikken
– Wat je moet doen als je door een aap wordt beroofd
– Hoe om te gaan met schrijnende armoede

De Universele Reisgids voor Moeilijke Landen is een must have voor reizende Nederlanders, van de avontuurlijke globetrotter tot de ondernemende expat.

Hier verkrijgbaar voor 7,50

reis gadgetJBL Clip

Onmisbaar op elke reis! Deze speaker is super licht, klein en het geluid is kraakhelder. Wij mochten hem testen en gaan nooit meer zonder op reis. Een heerlijke gadget voor de momenten op je hotelkamer of om een feestje mee te bouwen met de locals die je onderweg tegenkomt. De batterij gaat zo’n 5 uur mee en er zet een handige ‘clip’ aan waarmee je hem kunt bevestigen aan je backpack, kleding of fiets. Je kunt ervoor kiezen om hem met de kabel te verbinden aan je telefoon, mp3 of ipad maar je kunt hem ook draadloos gebruiken doormiddel van Bluetooth. Op die manier kun je hem dus echt overal aanhangen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kabel te kort is. Hij is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, welke vind jij het leukste?

Hier te koop voor 49,99

Klaar voor het inpakwerk? Deze dingen kunnen niet missen op je inpaklijstje!
Of kijk hier voor nog meer toffe reis must 
haves