The Outdoor Office: op werkvakantie in de natuur van Spanje

Zie jij het wel zitten om een week op een andere plek te werken? Zeven dagen lang in een bungalow midden in de natuur van Spanje, waar je volledig kunt focussen. Werken in een andere omgeving kan super inspirerend zijn. Even weg uit de sleur van thuis of niet steeds naar dezelfde coworking spaces of cafe’s in de buurt. Een paar dagen werken op een andere plek in Nederland heb je misschien al gedaan dus waarom zou je niet even helemaal weggaan uit Nederland en een week de Spaanse natuur in trekken? En dan niet in een tentje in the middle of nowhere, maar in een fijne bungalow tussen de bomen met uiteraard een goede wifi verbinding. Voordat je gaat werken kun je meedoen aan yoga- en bootcamp sessies en in het weekend ga je op pad en geniet je van de prachtige omgeving. The Outdoor Office regelt het voor je!

Werken vanuit een office lodge

The Outdoor Office is een concept van Travelbase. Zij organiseren avontuurlijke reizen met focus op de natuur, dus ook bij The Outdoor Office weet je zeker dat de accommodaties op een mooie plek gelegen zijn. Je werkt hier niet ‘gewoon’ aan een bureau in een hotelkamer, maar je boekt een houten office lodge met veel ramen, een groot terras en een heerlijk groen uitzicht.

Werken met vrienden of collega’s

De lodges zijn te boeken voor 1, 2 of 4 personen en de ruimtes variëren van 28m2 tot 51 m2. Het is dus een prachtige plek om remote te werken met een paar vrienden of collega’s. Alle lodges zijn volledig gemeubileerd en er zijn ergonomische werkplekken (met een extra beeldscherm, muis en toetsenbord) gecreëerd om lekker te kunnen werken.

Coworking lodge

Ook leuk is de coworking lodge. Als je behoefte hebt aan wat andere mensen om je heen dan kun je hier werken. Je kunt hier ook een meeting room boeken of gewoon een kop koffie drinken en wat kletsen met de andere gasten. De koffie (of thee) is namelijk unlimited verkrijgbaar, dus je moet die pauze momentjes wel lekker pakken.

Ligging aan de Costa Brava

De Office Lodges liggen op een camping in Tossa de Mar, een plaats aan de Spaanse Costa Brava, op 40 kilometer van Girona en 80 kilometer van Barcelona. De omgeving is groen en je vindt hier veel mooie stranden. Je kunt je werkdag afsluiten op het strand of nog een mooie wandeling in de natuur maken. Ook kun je iedere ochtend meedoen met yoga of bootcamp om je dag goed te beginnen en in het weekend kun je allerlei watersporten doen. Op dit moment is de Costa Brava de enige locatie van de Outdoor Office maar in de toekomst komen er meer hele toffe locaties bij!

Activiteiten tijdens The Outdoor Office

Naast de yoga- en bootcamp sessies worden er nog meer activiteiten georganiseerd. Zo kun je ieder weekend mee op citytrip door Tossa de Mar. Je krijgt een tour door de stad en je sluit de dag af bij een lokaal visrestaurant. Ook wordt er iedere week op de camping een BBQ georganiseerd waarbij je andere gasten kunt ontmoeten en uiteraard … zijn er regelmatig office drinks en wordt de vrijmibo ook hier in stand gehouden.

Data en prijzen

Last but not least, wanneer kun je naar The Outdoor Office en wat kost zo’n week in Spanje nou? The Outdoor Office weken in Tossa de Mar vinden plaats in augustus, september en oktober. Een week duurt van maandag tot maandag en dat zijn dus 7 nachten onder de Spaanse zon.

De prijzen hangen af van de groepsgrootte en de maand waarin je wil verblijven. Augustus is iets duurder dan de maanden september en oktober, maar de prijzen liggen tussen de €830 p.p. (2-persoons lodge in augustus) en €342 p.p. (6-persoons lodge in oktober) Er is een hoop inclusief in deze prijs (accommodatie, werkplek, wifi, yoga en bootcamp en een city trip), alleen het vervoer moet je nog zelf regelen. Auto of vliegtuig kun je dan lekker zelf kiezen.

Zie jij het wel zitten om een week op een andere plek te werken? Bel je vrienden of collega’s en regel die topweek! Je kunt vanaf 25 april boeken via de website van The Outdoor Office