Wat denk je ervan om met je beste vrienden en nog 150 andere teams een vette roadtrip te maken door de ruige landschappen van Engeland, Wales en Schotland? Samen vormen jullie de Scotland Rally, een bijzondere rally met 6 etappes waarbij je langs de mooiste plekjes komt als oude kastelen en indrukwekkende nationale parken. Via kronkelwegen tour je langs te gekke natuur kom je uiteindelijk uit bij Isle of Skye. Onderweg kan je punten verdienen waardoor je ook nog eens kans maakt op een klassieke oldtimer: de Mini Cooper. Zie jij jezelf deze zomer al meedoen?

Zes etappes over de meest spectaculaire wegen

Aan het begin van de rally krijg je een gedetailleerd roadbook mee waarop de allermooiste wegen en best verborgen plekjes van het Verenigd Koninkrijk staan aangeduid.  In 6 etappes kom je langs legendarische routes, checkpoints, historische kastelen en geheime sluipwegen. Elke dag finish je op een unieke locatie waar je de mogelijkheid hebt om te kamperen. Wil je liever wat meer luxe verblijven dan kan je ook kiezen voor een hotel.

Scoor punten tijdens de roadtrip en win een Mini Cooper

Tijdens de rally kan je op allerlei manier punten verdienen met jouw team. Ten eerste voor het soort auto waarmee je aankomt en hoe goed deze gepimpt is. Daarnaast zijn er onderweg nog verschillende uitdagingen zoals een behendigheidsparcours en achteruit slalom. De perfecte manier om jouw driver skills op de proef te stellen!

Wanneer is de Scotland Rally?

Op 1 augustus vertrekt de rally, na een uitgebreide keuring van de auto’s, in colonne richting de ferry in Calais. Je eindigt op 6 augustus op de Isle of Skye.

Wat kost het om mee te doen?

Je schrijft je in als team van maximaal 9 personen. Per persoon is het inschrijfgeld €250. Hiervoor krijg je:

  • Unieke aankomstlocatie
  • De volledige logistieke ondersteuning van de trip, er is een volgwagen mee die eerste hulp in geval van nood kan toedienen aan de wagens
  • Elke avond een spetterende avondactiviteit
  • De Rally Challenge & activiteiten onderweg
  • Hoogstwaarschijnlijk: de roadtrip van je leven.

optioneel:

  • RALLY FOOD: Dagelijks ontbijt en avondeten (+ 80€)
  • RALLY CAMPING: Kamperen op elke aankomstplaats (+ 80 €)

Wil je jouw team inschrijven of meer lezen over de Scotland Rally? Check dan www.scotlandrally.org!