Roadtrippen door Frankrijk & Spanje met een Volkswagen camper

UPDATE: Helaas is WeDubYou gestopt met het verhuren van Volkswagen campers.

Houd je van een natuurlijke omgeving, maar is ouderwets bivakkeren in een punttentje of basic caravan niets voor jou? Go Glamping met WeDubYou! Dit glamorous camping combineert de comfort van een hotel met de natuur en het knusse gevoel van een camping. Met WeDubYou reis je nu in stijl rond door Frankrijk en Spanje met een uniek voertuig: klassieke Volkswagen busjes uit de jaren 70 die compleet zijn omgebouwd en gepimpt met een funky design. Deze hippe retro campers, liefkozend voorzien van namen als Pucci, Jardi, Gary, Fleur en Hippy, zijn van alle gemakken voorzien: servies, handdoeken en beddengoed, en zelfs een geïntegreerde iPhone en iPad vol met muziek, films, games en reisinformatie. Een nieuwe trend is geboren. En wat voor één!

Schermafbeelding 2015-02-13 om 15.51.56

Schermafbeelding 2015-02-13 om 15.52.15

Voor ieder wat wils

WeDubYou biedt verschillende mogelijkheden en pakketten aan, voor ieder wat wils dus! Zo kies je voor een EasyStart pakket, waarbij de eerste overnachting is geregeld en je ’s avonds geniet van een goed avondmaal. Voor de luxere paarden onder ons bestaat het VIP pakket, waarbij de champagne koud staat en de koelkast gevuld is met lokale lekkernijen. Met het Go&Stay pakket toer je één week met het vintage busje en rust je één week uit in een luxe vakantiehuis. Heb je geen zin om voor elke croissant of Spaanse tapa met het busje op pad te gaan? Met de elektrische fietsen die je erbij kunt huren is dit niet nodig! Mocht je de campers aan de krappe kant vinden, met de PopUp tenten die je erbij huurt heb je opeens een zee aan ruimte.

Schermafbeelding 2015-02-13 om 15.51.13

Hop on!

Ontdek La Douce France vanaf het vliegveld van Bergerac, waar de camper voor je klaarstaat. Tuf langs de Zuid-Franse Atlantische kust en proef de beste wijnen in de Bordeaux wijnstreek. Een andere optie is een vertrek vanaf Girona in Spanje, om vanaf daar Barcelona aan te doen en de prachtige Pyreneeën te verkennen. Liever een combi van beiden? Pik je camper dan op in Frankrijk en lever hem weer in Spanje in, of andersom natuurlijk. Je kunt ook naar Bordeaux of Barcelona vliegen, om vervolgens met de trein verder te gaan. WeDubYou haalt je gratis op van het station. Vanaf 2016 gaat WeDubYou wereldwijd en is het zelfs mogelijk om deze charmante busjes te huren in Nieuw-Zeeland en Californië.

Schermafbeelding 2015-02-13 om 15.51.02

WeDubYou

WeDubYou is opgericht door het Engelse stel Tony en Yvette Martin. Vier jaar geleden zochten zij naar een meer joie de vivre levensstijl in het bourgondische Frankrijk. Zes weken lang doorkruisten zij Frankrijk in hun eigen retro Volkswagen camper, op zoek naar een huis. Het idee voor WeDubYou was al snel geboren. En wij zijn blij dat wij er nu van kunnen genieten.

Vanaf €749 euro beschik je 7 dagen lang over je eigen, volledig uitgeruste WeDubYou Volkswagen camper. Kijk hier voor meer informatie.