Zo maak je een unieke travel poster van jouw favoriete plek

Het land waar je bent opgegroeid, dat fijne plekje waar je een half jaar hebt gewoond, een tropisch eiland waar die mooie herinneringen liggen of je favo werelddeel. Iedereen heeft wel een plek op aarde waar je hart sneller van gaat kloppen. Hoe tof is het om daar een mooie poster van te maken, die vervolgens in te lijsten en een plek te geven in je huis?

Wat is Mapiful?

Met Mapiful kan je jouw unieke poster maken van de plek waar jij gek op bent. Met Mapiful kan jij ieder gedeelte van de wereld kiezen waar jij een bijzondere band mee hebt. Van een heel continent tot de straat waar je woont. De kaart kan je vervolgens in verschillende kleuren en stijlen aanpassen en zelfs de tekst eronder kan je helemaal zelf bepalen.

mapiful reis poster maken
Photo by Micagonewild

Be creative!

Met een aantal toffe features kan je dus zelf bepalen hoe de vormgeving eruit ziet. Hetzelfde geldt voor de vorm en het formaat van de kaart. Vervolgens kan je ook nog een toffe poster hanger erbij bestellen om hem mee op te hangen. Met een beetje creativiteit maak je zo in 5 minuten een echte eyecatcher voor in huis. Wil je wat inspiratie opdoen voor een toffe kaart? De website van Mapiful staat bomvol inspiratie!

emeryvilleOLYMPUS DIGITAL CAMERA