Goedkoop het echte Amerika beleven? Word dan au pair!

Wil je Amerika van binnenuit leren kennen en echt onderdeel worden van de Amerikaanse cultuur? Au pair zijn in Amerika is de perfecte manier als je de tijd wilt nemen om Amerika te ontdekken, bij de lokale bevolking te wonen en om echt op te gaan in de cultuur. 

Wat is een au pair?

Een au pair is een culturele uitwisselingsdeelnemer tussen de 18 en 26 jaar die een jaar bij een Amerikaans gastgezin woont en zorgt voor hun kinderen. In ruil daarvoor krijgen au pairs gratis kost en inwoning, een wekelijkse vergoeding en mogelijkheden om te reizen en te studeren in de VS. Als au pair zal je dus echt onderdeel worden van een lokaal gezin en banden vormen die een leven lang meegaan. 

Als au pair zorg je fulltime voor de kinderen van het gastgezin. Dit kunnen dagelijkse activiteiten zijn, zoals kinderen naar school brengen, hun maaltijden bereiden en ze gelukkig en actief houden. Als onderdeel van het Amerikaanse Department of State-gereguleerde programma, voltooi je als au pairs ook ten minste zes academische credits, waardoor je de kans krijgt om je cv een boost te geven met educatieve ervaring aan een Amerikaanse universiteit.

Reizen au pairs ook?

Als au pairs krijg je zeker ook de gelegenheid om te reizen. Aangezien de meeste au pairs in stedelijke of voorstedelijke gebieden terechtkomen, is er binnen een paar uur rijden van hun Amerikaans huis veel te zien en te doen. Op je vrije dagen kan je dus al mooie tripjes maken. Bovendien heb je als au pair aan het eind van je au pair periode altijd een reismaand. In deze 30 dagen, aan het einde van je verblijf in de VS, kan je de mooiste plekken van Amerika gaan verkennen. Maak nieuwe au pair vrienden en maak bijvoorbeeld een roadtrip door het land of boek een tropische vakantie naar Hawaï! 

Hoe lang kan je blijven?

Met het au pair-programma kan je een tot twee jaar in de VS doorbrengen. De keuze is aan jou – je kunt zelfs een jaar in het ene deel van het land, en het volgende jaar in een ander deel doorbrengen. Dit zorgt ervoor dat je verschillende delen van de VS kan leren kennen en nog meer te kunnen ontdekken.

Hoe kan ik een au pair worden?

Lijkt de levensstijl van een au pair je leuk? Check dan eens Cultural Care Au Pair. Dit is het grootste en meest ervaren au pair-netwerk ter wereld. Sinds 1989 creëert Cultural Care levensveranderende culturele uitwisselingservaringen voor au pairs. Als specialisten in de VS, en met een team in Amsterdam, hebben ze alle hulpmiddelen om jou te kunnen helpen bij jouw reis!