3x Bijzonder je Instagram foto’s laten afdrukken

Het is toch zonde om niets te doen met al die gave Instagram foto’s na een mooie reis? In San Francisco zit een bijzonder bedrijf genaamd Social Print Studio die echt te gekke dingen doen met Instagram foto’s, van afdrukken als visitekaartjes tot er buttons of magneetjes van maken. Wij hebben een aantal bijzondere voorbeelden voor je uitgekozen hieronder. Let wel op: Je kunt alleen met creditcard betalen.

Inlijsten $25 – $60

Een super elegante manier om je meest dierbare foto’s te vereeuwigen. Je foto’s zullen worden afgedrukt en geplaatst achter acrylglas, ingesloten in een 12 “x 12″ houten frame. Elke print wordt behandeld met de grootste zorg en met de hand geassembleerd in de studio in San Francisco. Kies een van de klassieke primaire kleuren en uit vier verschillende lay-outs, alle met een 8″x8” gematteerd venster. Ook hebben ze hele schattige kleine houten lijstjes.

afdrukken instagram foto's

printen

Posters $25/$35

Ook een erg gaaf alternatief voor een fotoalbum. Je kunt kiezen tussen 50 of 200 foto’s en uit meerdere kleuren en lay-outs.

instagram

Miniboekjes $10/$12

Deze zijn al helemaal geweldig toch? Bij de een krijg je twee boekjes met 50 foto’s en bij de ander drie boekjes met elk 24 foto’s. Zo past je hele fotoalbum in je broekzak! Het enige nadeel is dat je oma zal wel wat moeite hebben met het inkijken van je album…

Product-Minibook6 Product-Tinybook2

Kijk voor nog meer gave opties op Socialprintstudio.com.