3 Kick ass video’s van India

Al woon je 10 jaar in India en doe je nog zo hard je best, je zal weinig begrijpen van de cultuur. Het is een land waar je heen gaat om je te verbazen, te verrijken en te verdwalen. Tel altijd vier dagen van je reis af want 2/3 mensen worden er goed ziek. Het land van drukte, curry’s en waar je goedkope kleding vandaan komt. Het land van 1,2 miljard mensen en het land van de prachtige Tai Mahal. Vies en mooi tegelijk. Kortom, een land van uitersten. Na het kijken van deze video’s ben je verliefd of je weet zeker dat je nooit naar India zal gaan. Enjoy!

A day in India

Een video met prachige shots die één dag uit India moeten uitbeelden. Waarschijnlijk niet echt in één dag gefilmd maar het toch erg knap werk. De muziek is mooi gemixt en wisselt van sferen.

India Visual Vibes

Een geweldige video van 6 jongens die met 3 tuktuk’s dwars door India reizen. Met dreadlocks en een ontbloot bovenlijf filmen ze deze reis, dansen ze op straat met jongeren en gooien gekleurd poeder van het Holi festival.
http://www.youtube.com/watch?v=ubV0LYc8gvs

Pierre Lelievre & Anthony Finocchiaro’ in INDIA

Wederom een video vol energie. Twee professionele skaters verkennen Delhi tewijl de locals zich verbazen over wat deze jongens allemaal kunnen.

Reisinfo

Beste reistijd: Oktober t/m december
Visum: Benodigd en te regelen bij de ambassade in Amsterdam.
Goedkoopste vliegticket aanbieder: Cheaptickets.nl
Beste hotel en hostel deals: Booking.com