Naast Reisjunk.nl zijn er nog enkele honderden reisblogs in Nederland. Het blijkt zelfs dat wij in Nederland extreem veel blogs hebben in vergelijking met andere landen.  Aan reisinspiratie geen tekort dus! Wij hebben een selectie gemaakt van de 8 leukste, mooiste en handigste Nederlandse reisblogs van dit moment. Dit is een selectie van de reisblogs die wij kennen. Vergeef het ons als we jouw reisblog over het hoofd hebben gezien. Overigens staan ze op willekeurige volgorde omdat wij de één niet perse beter vinden dan de ander. Klinken we nu als een stel hippies die voor wereldvrede strijden? Mooi, dat horen we graag.

Expeditieaardbol.nl

Stéphanie is het gezicht achter Expeditieaardbol.nl. Alle artikelen die je op Expeditieaardbol.nl vindt, zijn dan ook door haar geschreven en dat maakt dat alles er tiptop uitziet. Ze werkt namelijk niet met gastbloggers en ze reist genoeg om haar reisblog goed te vullen. Zo heeft ze bijvoorbeeld een te gekke roadtrip door Madagaskar gemaakt (in een knalrode Renault 4!) en ook haar reis naar Japan ziet er fantastisch uit.

Reisgenie.nl

Reisgenie.nl is een blog bomvol informatie voor je volgende trip. In 2014 hebben Saskia en Kimber Reisgenie.nl opgericht en sinds 2019 schrijft gastblogger Eline ook artikelen voor het blog. Ga je een trip maken binnen Europa? Grote kans dat je op Reisgenie.nl belandt. Ze hebben namelijk ontzettend veel handige tips over bestemmingen in Europa!

Reisjevrij.nl

Sinds 2016 werkt oprichtster Evy van Kan al enthousiast aan Reisjevrij.nl. In de loop van de jaren zijn er steeds meer reisbloggers voor Reisjevrij.nl gaan schrijven en hun website staat dan ook vol nuttige en handige tips voor landen over de hele wereld. Ben je op zoek naar een toffe backpack route voor je volgende bestemming? Op Reisjevrij.nl staan ontelbaar veel routes en roadtrips!

Karlijntravels.com

Wauw, als iemand veel van de wereld heeft gezien, dan is het wel Karlijn van Karlijntravels.com. Zo maakte ze in de afgelopen jaren maar liefst 3 wereldreizen en ze heeft al 75 landen mogen bezoeken. Ze schrijft al jaren vol passie op haar blog over haar te gekke reizen. Karlijn kiest vaak niet de meest standaard bestemmingen uit. Zo heeft ze vanaf Istanbul 20.000 kilometer over land gereisd naar Beijing, in een helikopter over Hawaii gevlogen en een achtdaagse boottocht bij de Galapagos eilanden gemaakt.

Travelalut.com

Maaike Lut is een fanatieke blogger én Instagrammer. Zo deelt ze haar mooiste reisfoto’s op Instagram met tienduizenden volgers en schrijft ze sinds 2017 fanatiek op haar blog Travelalut.com over haar reizen. Je vind haar elke maand weer op een andere bestemming!

Stopandstare.nl

Voor het blog Stopandstare.nl schrijft een heel team fanatieke reizigers. Ze hebben daardoor samen al over ontzettend veel bestemmingen van over de hele wereld geschreven. Dus waar je volgende reis ook naar toe gaat. Op Stopandstare.nl vind je zeker nuttige informatie.

Ikwilmeerreizen.nl

Ikwilmeerreizen.nl is opgericht door Mirjam en Annemarie, twee enthousiaste reizigers met een grote passie voor schrijven en samen hebben ze al veel van de wereld mogen zien. Daarnaast hebben ze nog een team van bloggers die ook regelmatig leuke blogs schrijven en verkopen ze toffe reisspullen in hun webshop. Zoek je nog een leuk cadeau voor die vriend of vriendin die op reis gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wearetravellers.nl

Wearetravellers.nl staat bomvol reisinspiratie voor de backpackers en flashpackers. Roëll, de oprichtster van We Are Travellers, reist al jaren de wereld rond en schrijft hier met veel passie over op haar blog. Ze schrijft niet alleen op haar blog over haar reizen, in 2018 heeft ze haar eerste boek geschreven genaamd Backpack Bestemmingen. Hoe tof is dat? Naast Roëll schrijft er ook voor dit blog nog een heel team fanatieke reizigers dus voor inspiratie ben je hier wel aan het juiste adres.

Ben je ook benieuwd naar wie wij zijn? Kijk dan even op de over ons pagina!