6 Unieke must haves voor de ultieme festival ervaring

Wie is nou er niet gek op een zomer vol toffe festivals? Samen met je beste vrienden genieten van fijne muziek, lekker weer en wilde avonturen tot in de late uurtjes. Natuurlijk staat het hele internet vol met paklijsten voor festivals maar meestal staan daarop alleen de dingen die je echt nodig hebt om zo’n weekend te overleven. Wil je alles uit het festivalseizoen halen dan zijn er volgens ons nog een aantal bijzondere dingen die niet mogen ontbreken op je paklijst. Wat dacht je van een zwevende tent, een super chille opblaasbare stoel of een drankspel waardoor je jouw vrienden nog beter leert kennen? Deze 6 dingen maken je favoriete festivals nog een stukje leuker!

Trono opblaasbare stoel

Wanneer je naar een meerdaags festival gaat, dan wil je natuurlijk een stoeltje mee voor op de camping. Alleen die standaard campingstoeltjes gaat altijd stuk of worden gestolen en zijn ook nog eens best onhandig om mee te nemen. Wil je professioneel chillen op een festival dan moet je eens kijken naar de Trono opblaasbare stoel. Deze kan je in 30 seconden vullen met lucht en zit nog lekkerder dan die grote fauteuil van je oma. Als je hem opvouwt is hij super klein en makkelijk mee te nemen als schoudertas. Ideaal toch?

Teva Original Universal Premier

Teva’s zijn je beste vriend op ieder festival. Of nou het zonnetje schijnt of de regen met bakken uit de lucht komt vallen, met Teva’s zit je altijd goed. Sta je een keer in de modder dan spoel je ze in 1 minuut schoon en kan je weer door naar de volgende stage. Ze zijn een stuk comfortabeler dan slippers en daarom ideaal om mee te dansen op fijne deuntjes. Denk je bij sandalen nog steeds aan je oude wiskunde leraar? Dan heb je het goed mis! Teva’s heb je tegenwoordig in vele toffe modellen met verschillende vrolijke kleuren en patronen. Onze favoriet van deze zomercollectie is de Teva Original Universal Premier die je zowel in een leren als nylon uitvoering hebt. Zeker een aanrader!

Tentsile tent

Met deze unieke tent hoef je nooit meer lang te zoeken naar een goed plekje op de camping. Deze ‘zwevende’ tent span je namelijk tussen 3 bomen en kan gewoon boven andere tenten hangen. Je hebt ze voor 1 persoon maar ook voor 6 personen en als je het helemaal af wil maken dan kan je eronder ook nog hangmatten en een touwladder hangen. Tentsile is de mobiele boomhut waar iedereen jaloers op zal zijn.

Kaartspel – Ik Heb Nog Nooit

Ik Heb Nog Nooit is een tof drankspel dat rare anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende ontboezemingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. De regels zijn simpel. Alles wat je nodig hebt is een groep vrienden en wat wijn, bier of cocktails. De eerste speler pakt een kaartje en leest de vraag beginnend met “Ik heb nog nooit….”. Bijvoorbeeld: “Ik heb nog nooit het bed gedeeld met iemand waarvan ik de naam niet wist”. Als antwoord hierop moet iedereen die wel het bed heeft gedeeld met iemand waarvan ze de naam niet wisten een slok van hun drankje nemen.

Polaroid Snap Instant Camera

Als je naar een festival gaat, maak je een hoop mooie momenten mee en die wil je waarschijnlijk goed vastleggen. Het leuke aan de Polaroid Snap Instant Camera is dat de foto’s er gelijk uitkomen en je deze meteen kan delen met je vrienden. Deze 10 megapixel camera heeft verschillende filters zoals vintage, zwart-wit en sepia. Bovendien is hij lekker compact om mee te nemen naar een festival.

Mizu waterfles

We kennen het allemaal, het is een heerlijke warme zomerdag en daar hoort een lekker koud drankje bij. Maar in een plastic fles is je drankje binnen een halfuur niet meer koud. De Mizu waterfles zorgt ervoor dat je drankje zeker 24 uur koud of 12 uur warm blijft en het is ook nog eens super goed voor het milieu. Daarnaast gaat deze roestvrijstalen waterfles je hele leven lang mee, dus ook voor je volgende reizen en festivals is jouw drankje altijd koud. Wanneer je deze fles 1x hebt gebruikt, wil je nooit meer zonder!