Khao San Road, de meest vreemde straat waar wij ooit zijn geweest. Je vindt het geweldig of je vindt het verschrikkelijk. Het is de plek waar elke avond duizenden jongeren feesten tot de zon opkomt en je weet nooit hoe je avond hier zal verlopen. Wat ons betreft iets wat je zeker gezien moet hebben! Mocht je ooit gaan dan zul je deze mensen in ieder geval tegenkomen en mocht je er al zijn geweest dan is dit artikel een feest van herkenning.

#1 De Pingpong show tuktuk diver

Deze mannen zijn altijd minimaal 60 jaar en herken je aan een blauwe blouse. Daarbij maakt hij het geluid van pingpongbal die ergens uit floept. Een van de meest irritante gasten in heel Thailand!

IMG_5054

#2 Het Pad Thai vrouwtje

Deze mag er zeker zijn wat ons betreft! (behalve wanneer ze die kar door de drukke straat gaan duwen) Bij haar scoor je een maaltijd voor 35 Bath. (1 euro)

IMG_5043

#3 Het biermeisje

Voor bier hoef je nooit meer dan 3 meter te lopen op Khao San Road.

IMG_5044

#4 De dronken toerist

Yes, thats you!

IMG_5069

#5 De gefrituurde insecten verkoper

Deze gast heeft er zijn werk van gemaakt om smerige insecten te verkopen aan dronken toeristen.

IMG_5047

#6 Het armbanden vrouwtje

Veel te schattige vrouwen met extreem vreemde mutsen op die je allemaal dezelfde armbandjes verkopen. Afdingen kan tot 10 Bath ;)

IMG_5046

#7 Het grove armbanden vrouwtje

Deze zijn helemaal loco. Zelf weten ze waarschijnlijk niet eens wat ze verkopen.

IMG_5066

#9 De valse id kaarten gast

Deze man wil helaas niet op de foto. Bij hem moet je zijn voor je valse papieren. Denk aan een valse ID kaart, een diploma of een perskaart. Altijd handig toch?

#10 De lachgast

Tegenwoordig niet altijd makkelijk te vinden want de politie agenten vinden dat lachgas niet zo grappig.

IMG_5062

Thailand