9 mensen die je altijd kunt vinden op Khao San Road, Thailand

Khao San Road is misschien wel de meest vreemde straat waar wij ooit zijn geweest. De één vindt het fantastisch en de ander vindt het verschrikkelijk. Het is de plek waar elke avond duizenden jongeren feesten tot de zon opkomt en je weet nooit van te voren hoe je avond hier zal verlopen. Op Khao San Road vind je al jaren lang, iedere avond weer, dezelfde mensen die typerend zijn voor Khao San Road. Deze mensen ga je zeker tegenkomen wanneer je hier een avondje op stap gaat en mocht je er al zijn geweest dan is dit artikel een feest van herkenning.

#1 De Pingpong show tuktuk driver

Deze mannen zijn altijd minimaal 60 jaar oud en herken je aan hun blauwe blouse. Daarbij maakt hij het geluid van pingpongbal die ergens uit floept.

IMG_5054

#2 Het Pad Thai vrouwtje

Deze mag er zeker zijn wat ons betreft! (behalve wanneer ze die kar door de drukke straat duwt) Bij haar scoor je een goede maaltijd voor 35 Bath (€1,-).

IMG_5043

#3 Het biermeisje

Voor bier hoef je nooit meer dan 3 meter te lopen op Khao San Road.

IMG_5044

#4 De dronken toerist

Yep, thats you!

IMG_5069

#5 De gefrituurde insecten verkoper

Deze gast heeft er zijn werk van gemaakt om smerige insecten te verkopen aan dronken toeristen. Al maakt hij waarschijnlijk meer geld met het eisen van geld voor het nemen van een foto.

IMG_5047

#6 Het armbanden vrouwtje

Veel te schattige vrouwen met vrolijke mutsen op die allemaal dezelfde armbandjes verkopen.

IMG_5046

#7 Het grove armbanden vrouwtje

Deze armbandjes zijn het toppunt van Khao San Road. Wederom worden deze verkocht door lieve Thaise vrouwen die alleen maar lachen en ze weten hoogstwaarschijnlijk zelf niet eens wat ze verkopen. Ze zijn vooral populair bij de Australische en Britse backpackers.

IMG_5066

#8 De valse id kaarten gast

Deze man wil helaas niet op de foto. Bij hem moet je zijn voor al je valse papieren. Denk aan een valse ID kaart, een diploma of een perskaart. Altijd handig toch?

#9 De lachgasverkoper

De lachgasverkoper is tegenwoordig niet altijd makkelijk te vinden want de politieagenten vinden lachgas minder grappig dan de toeristen.

IMG_5062