Leela Beach, de verborgen parel van Koh Phangan in Thailand

Koh Phangan is een heerlijk eiland in de golf van Thailand. Het heeft prachtige stranden, een fijne sfeer en overal staan palmbomen. Daarbij is het natuurlijk beroemd en berucht om de Full Moon Party. Eens per maand is het één groot feest op Haad Rin, het strand waar de full Moon Party plaatsvindt. Vlakbij Haad Rin ligt een verborgen parel genaamd Leela Beach. Een prachtig strand met een aantal hele goede accommodaties. Wij vinden het altijd fijn als we niet in de drukte overnachten maar ook niet te ver weg van alles en verblijven op Leela Beach is daarom echt een aanrader. Ook al kies je ervoor om hier niet te verblijven dan is Leela Beach echt de moeite waard om een middagje te relaxen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leela Beach

Vanaf Haad Rin is het 10 minuten lopen maar je moet wel weten waar je moet zijn want het ligt redelijk verborgen. Leela beach is een schattig en rustig strandje met helderblauw water, palmbomen en een spierwit strand. Je kan er mooi snorkelen en aan de linkerkant van het strand is een (kleine) berg die je kan beklimmen. Leela Beach is de perfecte plek wanneer je rust zoekt maar toch vlakbij Haad Rin wil verblijven. De locatie van Leela beach kan je gewoon vinden in Google Maps.

strand koh phanganLeuk hostel koh phangan

Waar te verblijven op Leela Beach?

Een fantastisch hotel aan Leela Beach is Sarikantang Resort And Spa. Deze accommodatie heeft een stukje privéstrand waar je heerlijk op een strandbedje de middag door kan komen. Je hebt keuze uit verschillende type kamers. Als je budget het toelaat kan je kiezen voor een hele luxe kamer, zelfs met jacuzzi en uitzicht. Laat je budget dit niet toe, kan je nog steeds voor minder geld genieten van alle luxe. Er is een groot zwembad, er is een heerlijk ontbijt bij de prijs inbegrepen, het eten in het restaurant is ontzettend goed en ze bieden fijne massages aan.