Met een camper roadtrippen door de USA is nog nooit zó goedkoop geweest

Eindelijk is het dan zover. Samen met je vriend of vriendin, beste vrienden of je familie stap je in het vliegtuig dat klaarstaat om jullie naar het volgende avontuur te brengen. Aangekomen in Amerika staat er een gloednieuwe camper te wachten om die ultieme roadtrip te maken langs de ruige nationale parken en bruisende metropolen. Met een camper rondreizen door de USA valt zeker in de categorie ‘droomreizen’. Het is zo’n reis waarvan je altijd zegt dat je hem nog ooit wil maken. Ooit wanneer je de Lotto gewonnen hebt. Maar daar hoef je nu niet meer op te wachten! Op dit moment kan je namelijk voor minder dan €600 zo’n te gekke camper reis maken door de USA. Inclusief gloednieuwe camper en vliegticket!

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Wanneer de campers uit de fabriek komen, moeten ze voor aanvang van het vakantieseizoen naar diverse steden in Amerika gebracht worden. Dat kost een boel geld en daarom hebben ze hier een creatieve oplossing voor gevonden waar jij als reiziger goed gebruik van kan maken. Je kan daardoor dus voor minder dan €600 (inclusief vliegticket) zo’n camper naar een andere stad brengen en daar mag je dan tot soms wel 22 dagen de tijd voor nemen. Deze wegbrengactie is er dus maar af en toe en er zijn maar een beperkt aantal campers. Een unieke kans voor de snelle beslisser!

Wat is inbegrepen bij deze actie?

  • Vliegticket heen naar Minneapolis, retour vanaf Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Seattle of Denver
  • Gloednieuwe camper + uitrusting
  • 4023 vrije kilometers
  • Basis verzekering

Check de verschillende data en routes!

Lijkt deze deal je wat? Kies op UStravel.nl je favoriete route uit en check welke data nog beschikbaar zijn. De prijzen hangen rond de €600 voor een reis tussen de 15 en 22 dagen. Deze prijs is per persoon op basis van 4 personen. Het ophaalpunt is altijd hetzelfde maar de campers moeten naar verschillende bestemmingen worden gereden. Wat je tussendoor allemaal wil doen mag je zelf weten maar ter inspiratie vind je per inleverbestemming ook een toffe voorbeeldroute om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Bekijk hier de verschillende routes en data