The Canoe Trip: into the wild in Zweden met een 7-daagse kano trip

Into the wild, even helemaal offline zijn en weg van je drukke leven. Met je beste vriend, vriendin, zus, broer, je geliefde of misschien wel met je hele vriendengroep, zeven dagen lang op het water. In de avond rond het kampvuur, lekker eten en heel veel gezelligheid in the middle of nowhere. Klinkt briljant toch? Dat vinden wij ook! Aankomende zomer kan jij het avontuur aangaan om de ongerepte natuurgebieden van Scandinavië te ontdekken met een kano. Je vaart met je buddy van eilandje naar eilandje en zult je verbazen over de geweldige natuur, die je helemaal voor jezelf hebt. Op de grens van Zweden en Noorwegen ligt Värmland, het land waar je nog uit meren kan drinken en overal mag wildkamperen. De perfecte setting op hét avontuur van je leven te beleven en jezelf op de proef te stellen. Dit is The Canoe Trip!

Wat is het concept?

In de zomer wordt iedere week een 7-daagse kano trip georganiseerd. Er zijn verschillende routes voor je uitgestippeld op basis van hoe ervaren je bent. De eerste dag krijg je instructies over hoe je een weekje op het water kan overleven en in de middag begint je trip op het water. In Värmland is het toegestaan om overal te kamperen waar je maar wilt maar er zijn ook bepaalde spots op de route gezet waar je samen met andere deelnemers kan kamperen. Wil je liever romantisch met je vriend of vriendin op een privé eilandje kamperen, dan kan dit natuurlijk ook. Je hebt alle vrijheid en je kan gaan en staan waar je maar wilt, zolang je jouw overnachtingsplaats ook weer netjes achterlaat. Bij vertrek krijg je een kookset mee zodat je je eigen eten kan klaarmaken. Je kan er ook voor kiezen om een Survival Foodpack te reserveren. Dan heb je gelijk alles wat je nodig hebt voor de komende week. Uiteindelijk kom je weer terug op het basecamp waar je nog een dagje kan uitrusten.

Help! Ik heb geen kano-ervaring

No worries! Met een gezonde basisconditie, doorzettingsvermogen en alle instructies die je krijgt op het bacecamp, kan iedereen meedoen.

Meer informatie over The Canoe Trip

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je meer informatie over hoe je er komt, de prijzen, route etc?

Check de website van The Canoe Trip voor meer informatie of om je meteen in te schrijven.