Op reis zonder de bestemming te weten met srprs.me

Ben je wel eens langs Schiphol gekomen om vervolgens te denken: ‘Hoe leuk zou het zijn om nu eens een vliegticket te kopen naar een onbekende bestemming en er lekker vandoor te gaan?’. Meestal plannen we onze reizen een tijdje van tevoren en vaak gebeurt het ook dat je alvast wat dingen opzoekt in een reisgids. Je hebt de meeste highlights al gezien op foto’s en in je hoofd heb je al een hele reisplanning. Zou het niet lekker zijn om dat gewoon even helemaal los te laten en je te laten verrassen? Met srprs.me is het mogelijk om een citytrip of zelf een verre reis te boeken zonder dat je de bestemming weet. Pas op het vliegveld weet je waar jij de komende week of weken heen gaat!

srprs.me

srprs.me biedt verschillende soorten reizen aan, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je weet van tevoren niet wat je bestemming gaat zijn. Je kan verschillende pakketten kiezen in verschillende prijsklassen met verschillende thema’s. Zo heb je bijvoorbeeld ‘adventure’ voor degenen die een wat uitdagendere reis willen, of ‘broke’ voor als je even weinig geld hebt, maar er toch lekker tussenuit wilt.

Hoe werkt het?

Nadat je een reis hebt gekozen, krijg je een brief thuisgestuurd, met daarin een persoonlijke code die je online kan invullen. Op die manier kan je er uiteindelijk achter komen wat je bestemming gaat zijn! Je kan de code natuurlijk al van tevoren bekijken, maar het is natuurlijk leuker wanneer je er pas op Schiphol achter komt wat je bestemming is, toch?

srprs_kaart_foto's-2

Ook heb je een persoonlijk linkje met daarin iedere dag een update van het weer, zodat je wel weet of je zomer- of winterkleding mee moet nemen. Als je eenmaal op Schiphol bent aangekomen, werkt het ontzettend makkelijk om je bestemming te checken. Je voert simpelweg op een website de code in en vervolgens ontvang je direct een mailtje met je vlucht- en hotelgegevens! srprs.me zal vaak proberen om je naar wat onbekendere bestemmingen te sturen. Het is tenslotte leuk om eens een andere stad dan Parijs of Londen te bezoeken.

srprs_kaart_foto's-4

De verschillende ‘blind breaks’

Bij het Adventure pakket wordt je naar een willekeurige bestemming buiten Europa gestuurd waarbij enkel de eerste en de laatste nacht zijn geregeld. Je kan uitkomen in een grote stad, of juist ergens in de jungle! Broke en City Tripping zullen je beiden naar een Europese stad brengen, maar bij het Broke tripje zul je een gedeelde kamer hebben en bestaat de kans dat je vlucht midden in de nacht is. Extra avontuur dus.

srprs_kaart_foto's-1-2

Alsof dit aanbod nog niet genoeg was, kun je met Sunsation genieten van een heerlijk strandtripje en met City Worldwide, je raadt het niet, komt je ergens terecht in een stad, zo mogelijk aan de andere kant van de wereld. Ook kun je met Multi City naar 2 tot 3 verschillende steden en met New Year City kan je het einde van het jaar lekker buiten Nederland vieren. Er is dus voor elk budget meer dan genoeg aanbod om je eigen avontuur aan te gaan!

website-1

Onze ervaring

Zelf zijn we gegaan voor het pakket ‘City Tripping’. Volgens het persoonlijke weerbericht op de website van srprs.me bleek dat de temperatuur zo rond de 30 graden zou liggen, maar dat was praktisch in heel Zuid-Europa het geval, dus eigenlijk wisten we nog steeds niets. Eindelijk was het dan zover en vol verwachting werd de kraskaart op Schiphol opengemaakt. De bestemming bleek Boekarest in Roemenië te zijn! Een bestemming waar veel mensen in de eerste instantie niet aan denken, maar absoluut een aanrader. Heerlijk om door het oude centrum te lopen en de vele restaurantjes uit te proberen, of een tripje naar het noorden te maken om het kasteel van Dracula te bekijken en van de natuur te genieten.

srprs_kaart_foto's-1-3 srprs_kaart_foto's-1-4

Check srprs.me voor meer info of om gelijk je blind break te boeken!