Zo creëer je een unieke eye catcher met je mooiste reisfoto’s

Door de opkomst van smartphones en social media zijn we nóg meer gaan fotograferen. Waarbij je vroeger alleen af en toe je camera meenam naar bijzondere momenten, schieten we tegenwoordig elke dag wel een paar foto’s. Deze delen we dan ook massaal op Facebook en Instagram, maar vaak blijft het daarbij. Een fysiek fotoalbum maken na een lange reis wordt steeds minder gedaan en vaak verdwijnen die bijzondere herinneringen in een mapje op je telefoon of harde schijf. Zonde natuurlijk! De tijd van een foto op canvas aan de muur is gelukkig voorbij en creatievere concepten zijn geboren. Wil je jouw leukste reisfoto’s een plekje geven in je interieur en een unieke eye catcher creëren? Dan kies je voor IXXI!

Wat is IXXI?

IXXI is een Nederlands concept, bedacht door drie getalenteerde designers. Je hebt dit wanddecoratie systeem vást al eens zien hangen in een hip lunchtentje of misschien zelfs bij vrienden thuis? IXXI is te herkennen aan de vierkante kaarten die je aan elkaar verbindt met behulp van koppelkruisjes. Via de webshop kun je kiezen uit de exclusieve collectie vol beroemde kunstwerken, wereldkaarten, Star Wars helden en nog meer veel. Maar wist je dat je ook een IXXI kunt maken met je eigen, favoriete foto’s? Mix & match je mooiste (reis)momenten tot een persoonlijke collage of kies voor een vergroting van jouw meest bijzondere foto. Zo blijf je nog vaak terug denken aan al die bijzondere momenten!

Be creative!

Met IXXI kan je zo creatief zijn als je zelf wilt. Speel met filters, kaders en teksten en maak van je collage een persoonlijke creatie. Jouw ideale vorm en formaat bepaal je helemaal zelf. Of wat dacht je van een aantal uitvergrotingen naast elkaar in verschillende formaten? Daarbij zijn de koppelkruisjes in allerlei verschillende kleuren te bestellen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Tip: je IXXI uitbreiden met nieuwe foto’s

Kies je voor een collage van je mooiste reisfoto’s? Dan is het helemaal tof dat je na elke reis die je maakt, je je IXXI weer kunt updaten met nieuwe foto’s. Bestel deze na als losse kaarten en voeg ze heel gemakkelijk toe aan je bestaande IXXI. Zo blijft ‘ie altijd up-to-date!

Benieuwd geworden? Upload je mooiste herinneringen en ontwerp je eigen IXXI via ixxiyourworld.com.