reisblogBeautiful World

Nog geen idee waar je volgende reis naartoe gaat? Met dit boek komt dat zeker goed! Dit boek is gevuld met sublieme foto’s van enkele van de meest pittoreske plekken op aarde. Bevat meer dan 300 afbeeldingen en beschrijvingen, gerangschikt op basis van thema’s als harmonie en transformatie. Lonely Planet’s Beautiful World is een geweldige inspiratiebron voor reisliefhebbers.

Hier te koop voor 33,99

leuksteGreat Journeys

Heb je nog geen reisplannen voor dit jaar? na het kopen van dit boek heb je genoeg ideeën voor de komende tien jaar! Dit boek presenteert op aantrekkelijk wijze meer dan 70 van de beste, leukste en mooiste tochten die je kunt maken. Van oude routes naar Machu Picchu tot moderne klassiekers als Route 66. Laat Lonely Planet je vertellen hoe het voelt om de reis te maken terwijl je de informatie krijgt die je nodig hebt om een droom tot leven te brengen.

Hier te koop voor 19,99

mooisteWereldwonderen

Een ander prachtig boek waarin 50 wereldwonderen te vinden zijn. Je leest in dit boek over hoe ze zijn ontstaan of gemaakt compleet met gedetailleerde tekeningen en stap voor stap afbeeldingen. Daarnaast staan er duidelijke kaarten in die je ernaartoe leiden en een boel praktische reisinformatie die je helpt bij het plannen van een bezoek.

Hier te koop voor 24,99

De beste fotografietips

reisboeken

Wie wil er nou geen mooie foto’s maken tijdens zijn of haar reis? Dit handige en handzame boekje bevat de meest elementaire aanwijzingen om je fotografie vaardigheden te verbeteren. Alles komt aan bod, van compositie en belichting tot stijleffecten, voor zowel professionele camera’s als voor mobiele telefoons. Volg de 55 essentiële stappen in dit boekje om je reis nog mooier vast te leggen!

Hier te koop voor 9,99