The Tuktuk Trip: scheur met je eigen tuktuk in twee weken door Sri Lanka

Welkom bij het ultieme avontuur in Sri Lanka: The Tuktuk Trip! In 14 dagen scheur je met je eigen tuktuk kris kras door Sri Lanka en verken je de mooiste plekjes op een spectaculaire manier.  Sleur je beste vriend, vriendin, zus, broer of wie dan ook mee, stap in het vliegtuig en ga hét avontuur van je leven aan. Maar let op: het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Je hebt er enige lef voor nodig en je zal je grenzen moeten verleggen. 

Het ultieme avontuur

Samen met nog maximaal 20 tuktuks rijdt je dwars door Sri Lanka. Er is alvast een gave route uitgestippeld en zal je per dag tussen de 100 en de 150 kilometer afleggen. Je komt langs vele highlights van Sri Lanka zoals tempelsteden, waanzinnige stranden, theeplantages en gezellige dorpjes. Ook kom je met je tuktuk ook op plekken waar geen toeristen zijn. Hier zal je dus het echte authentieke Sri Lanka ervaren. Wil je een andere route pakken of wil je een dagje in je eentje op pad gaan, dan is dat helemaal aan jou. Je krijgt een gps mee zodat je altijd weet waar je bent en je komt aan het einde van de dag weer met zijn alle op dezelfde bestemming aan.

Help! Hoe bestuur ik een tuktuk?

Easy! De eerste dag krijg je tuktuk rijles van een lokale instructeur die je alle do’s en dont’s zal leren. Daarnaast moet je natuurlijk wel in het bezit zijn van rijbewijs B en moet je in Nederland een internationaal rijbewijs aanvragen. Wanneer je deze ontvangen hebt, stuur je deze op naar de organisatie van The Tuktuk Trip en zorgen zij dat jij een Sri Lankaans rijbewijs krijgt wanneer je in Sri Lanka aankomt. Dat is nog eens een gave souvenir!

Wat kost deelname aan The Tuktuk Trip?

Je kan kiezen of je tijdens The Tuktuk Trip op een slaapzaal slaapt of dat je liever een tweepersoonskamer met privé badkamer wil. Als je ervoor kiest om op slaapzalen te slapen dan zijn de kosten €395. Wil je toch liever een tweepersoonskamer, dan zijn de kosten €595. Voor de prijzen die hierboven genoemd zijn, zitten ook meer dingen inbegrepen zoals iedere dag ontbijt, de tuktuk, een GPS en een verzekering. Je zal zelf moeten zorgen voor de vlucht.

Schrijf je in voor januari, februari, maart, juli en augustus 2019

Klinkt dit als muziek in je oren? Check dan thetuktuktrip.com voor alle informatie over deze trip en om je in te schrijven voor 2019.