Hier moet je zijn geweest: surffestival Enter The Wave!

Deze 8-daagse surftrip heeft de ultieme combinatie van sfeer, surfen & muziek, waarbij je kan kiezen tussen toffe locaties in Spanje, Frankrijk en Nederland. Overdag leer je surfen, lounge je op het festivalterrein of verken je de mooie omgeving. ’s Avonds dans je onder de sterren met live muziek van verschillende bands en sluit je af met zomerse deuntjes van DJ’s. Enter the Wave is al 5 jaar op rij volledig uitverkocht en ook dit jaar zitten een aantal weken al vol, dus wacht niet te lang met boeken als je deze zomer mee wilt.

Enter The Wave

Enter The Wave heeft in totaal vier verschillende locaties. Een Surfcamp in Spanje, het Forestcamp in Frankrijk, een Surflodge in Frankrijk en het Beachcamp in Bloemendaal.

Surfcamp in Spanje: Op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op een surfbaai ligt het Surfcamp. Naast surfen is het Surfcamp vooral gericht op muziek. Overdag lig je lekker op je plank in de zee en in de avond is er bijna elke altijd livemuziek van een bandje of singer & songwriter. Het strand is op zo’n twee minuten lopen van het Surfcamp en je slaapt in een tipi tent.

Forestcamp in Frankrijk: Tussen de dichte naaldbomen van Biscarrosse ligt het Forestcamp. Het Forestcamp ligt op een luxe camping op 10 minuten loopafstand van het strand waar de zandbanken zorgen voor perfecte surfbreaks. Je slaapt in een luxe tipi tent met een heerlijk bed en er is een fijn zwembad. Forestcamp in Frankrijk is een perfect ontspannen surftrip.

Surflodge in Frankrijk: Vlakbij het Forestcamp ligt de Surflodge. Hier ligt de focus helemaal op het surfen en is de perfecte plek om jouw surfskills te verbeteren. De Surflodge bestaat uit 10 luxe lodges midden in het bos en met in het midden een gezellig centraal pleintje waar je kunt dineren en borrelen. De lodges zijn voorzien van eigen keuken, badkamer en een fijn terras.

Beachcamp in Bloemendaal: Bij één van de mooiste stranden van Nederland ligt het Beachcamp. Houd je van chillen bij beachclubs, gezelligheid en natuurlijk van surfen? Dan is dit helemaal jouw ding. Het beachcamp ligt net achter de duin dus je ligt zo in het water om de beste golven te pakken. In de avond geniet je van livemuziek of wordt er een film gedraaid op een groot scherm.

Nog nooit gesurft? Geen probleem! Deze locaties zijn perfect voor zowel beginnende als meer gevorderde surfers.

What else?

Naast het surfen valt er nog veel meer te beleven op de verschillende camps. Van het starten van de dag met yogalessen tot relaxen in de hottub onder het genot van een koude Desperados. Op www.enterthewave.nl lees je wat er nog meer te beleven is op de camps en in de omgeving. Ook kan je de line-up checken van artiesten die je komen optreden.

Wanneer en wat kost het?

Enter The Wave vindt plaats in de maanden juli en augustus. De ticketprijs is €359,- per week.

Inclusief:

  • Plek op het tipiterrein voor 8 dagen
  • Overnachting in tipi tenten
  • Optredens van verschillende artiesten
  • Heen- en terugreis met de bus
  • 4x diner
  • Gebruik lounge areas en hottub
  • Gebruik longboards en fietsen (Frankrijk)

Optioneel:

– Surfles en materiaal (vanaf €90,-)
– Yogalessen voor de hele vakantie (€15,-)
– Eigen vervoer (€65,- korting)
– 1% HoPe children’s tax
– Ontbijt

Surf naar www.enterthewave.nl voor alle beschikbare data.