Deze 8-daagse surftrip heeft de ultieme combinatie van sfeer, surfen & muziek, waarbij je kan kiezen tussen locaties in Spanje en in Frankrijk. Overdag leer je surfen, lounge je op het festivalterrein of verken je de mooie omgeving. ’s Avonds dans je onder de sterren met bands zoals Son Mieux of Sean Koch en sluit je af met zomerse deuntjes van DJ’s. Het festival is al 4 jaar op rij volledig uitverkocht en ook dit jaar zitten een aantal weken al vol, dus wacht niet te lang met boeken als je deze zomer mee wilt.

Enter The Wave

Het surffestival bevindt zich op de heuvels van Asturias in Spanje, waar een klein tipi dorpje is opgebouwd met uitzicht op een surfbaai. Ook heeft Enter The Wave sinds vorig jaar een nieuw Forestcamp in Frankrijk, waar de nadruk vooral op surfen en een relaxte sfeer ligt. ’s Avonds kun je hier genieten van een singer-songwriter of verken je het surfdorp Biscarrosse Plage, waar elke avond veel te doen is. Een festival is het niet, maar relaxt is het zeker! Mede dankzij de ruime tipi’s met fijne bedden, een zwembad en het gezellige gezamenlijk terrein met lounges en een bar.

Het surffestival in Spanje ziet er iets anders uit. Je wordt hier wakker met uitzicht op een prachtige privé-baai en naast het surfen ligt de nadruk hier vooral op muziek. Ook hier slaap je in tipi-tenten en is er een festival area met lounges, podia, een hottub en een 24/7 bar. Elke avond vinden er optredens van bands, DJ’s of singer-songwriters plaats, op het festivalterrein of in “De Kiwi”, een podium dat verstopt ligt achter de kiwivelden.

Nog nooit gesurft? Geen probleem! Beide locaties zijn perfect voor zowel beginnende als meer gevorderde surfers.

What else?

Naast het surfen valt er nog veel meer te beleven op de camps. Van het starten van de dag met yogalessen tot relaxen in de hottub onder het genot van een koude Desperados. In de buurt van beide surfcamps vind je bovendien verschillende leuke restaurantjes met typisch Spaanse of Franse gerechten. Op www.enterthewave.nl lees je wat er nog meer te beleven is op de camps en in de omgeving!

Prijzen en data

Enter The Wave vindt plaats in de maanden juli & augustus, met in totaal 8 weken om uit te kiezen. De ticketprijs is €359,- per week.

Inclusief:

  • Plek op het tipiterrein voor 8 dagen
  • Overnachting in tipi tenten
  • Optredens van verschillende artiesten
  • Heen- en terugreis met de bus
  • 4x diner
  • Gebruik lounge areas en hottub
  • Gebruik longboards en fietsen (Frankrijk)

Optioneel:

– Surfles en materiaal (vanaf €90,-)
– Yogalessen voor de hele vakantie (€15,-)
– Eigen vervoer (€65,- korting)
– 1% HoPe children’s tax
– Ontbijt

Surf naar www.enterthewave.nl voor alle beschikbare data.