Unieke muurdecoraties voor echte reisjunks

Elke verre reis start natuurlijk op het vliegveld. Eigenlijk is er helemaal niets leuk aan een vliegveld toch? Uren wachten, eten en drinken heeft ineens de prijs van goud en vervolgens 10 uur op een stoel zitten tot je dan eindelijk op de plek van bestemming bent. Toch voelt het altijd goed om op een vliegveld te zijn. Je reis is dan begonnen en de echte kriebels krijg je meteen zodra je het bord ‘Departures’ ziet.

Het onstaan van Airpart

Daarom zijn Dennis en Ilse in 2014 een webshop begonnen met allerlei toffe borden die je tegenkomt op het vliegveld. Daarnaast verkopen ze nog veel meer gave borden die je doen denken aan reizen. Zo verkopen ze ook subway borden of een roadsign bord met de afslag naar Miami Beach! Dennis en Ilse zijn zelf natuurlijk helemaal gek op reizen en hebben dat gecombineerd met hun grafische skills. ”We wilde in onze eigen woning een reissfeertje creëren en waren op zoek naar iets in de stijl van vliegvelden/schiphol. Omdat we dit nergens tegenkwamen was de keuze snel gemaakt om hier zelf mee aan de slag te gaan.”

airpart-art-departures-uitgebreid

airpart-art-subway-sign-42-street

Wat mag dat kosten?

En dat is maar goed ook want daardoor kan iedereen nu zo’n gaaf bord aan de muur hangen. De schiphol borden werden al eerder door een ander bedrijf verkocht maar de prijzen lagen enorm hoog. De prijzen van de borden van Dennis en Ilse liggen tussen de 29,95 en de 99,95.

airpart-art-arrivals-departures

airpart-art-arrivals-departures-incl-iconen

Zelf vormgeven

Wat extra leuk is aan deze webshop is dat je de borden ook nog zelf kunt vormgeven. Je kunt namen toevoegen of de richting van de pijlen aanpassen zodat het perfect in jouw huis past met een persoonlijk tintje. Op deze manier heb je zelfs thuis nog een beetje dat reisgevoel en echt iets unieks aan de muur hangen.

Voor meer inspiratie en mogelijkheden ga je naar www.airpart.nl.