Naast shoppen, eten en koffie drinken, is er vaak niet zo gek veel meer te doen op een vliegveld. Een aantal vliegvelden, zoals Schiphol, zijn ze zo vriendelijk om reizigers te voorzien van gratis wifi. Op andere vliegvelden krijg je slechts één uur gratis wifi en in het slechtste geval krijg je alleen wifi wanneer je een flinke smak geld wil betalen of toegang hebt tot de Business Class lounge. Best vreemd eigenlijk want het is potverdomme 2016. We hebben gratis wifi in de meeste bussen maar op het vliegveld waar je toch vaak al snel 2 uur moet rondhangen is het een soort luxe. Gelukkig hebben we hier de oplossing voor je!

wifi

Wifi wachtwoorden voor meer dan 60 vliegvelden

Het personeel op vliegvelden hebben wel vaak toegang tot een gratis wifi netwerk en sommigen van deze mensen lekken de wachtwoorden zodat reizigers hier ook gebruik van kunnen maken.

Al deze wachtwoorden vind je terug op één handige lijst via deze link.

schermafbeelding-2016-09-26-om-10-23-48

Download de app om de lijst offline te gebruiken

Natuurlijk is het handig om deze lijst ook offline te hebben want op het moment dat er geen gratis wifi is op het vliegveld, kan je ook de lijst hierboven niet raadplegen. Om dat probleem op te lossen is er ook een app gemaakt van deze lijst. De app heet Wifox en er staan meer wachtwoorden voor meer vliegvelden op. De app is beschikbaar voor iOS en Android en kost ongeveer €2.

Je kan hem hier downloaden voor iOS en hier voor Android.

Voeg wachtwoorden toe aan deze lijst

Heb je zelf een wifi wachtwoord waarmee je gratis wifi hebt op een vliegveld en wil je deze delen? De beheerder van deze lijst heeft een blog en door hier een reactie onder te plaatsen kan je het delen. Hij zal het wifi wachtwoord dan toevoegen aan de lijst. Easy peasy!