Ja hier is hij dan hoor, ons 100e artikel alweer! We willen onze volgers enorm bedanken voor alle leuke feedback op Facebook en Twitter, daar doen we het allemaal voor. Voor dit 100e artikel vroegen we jullie op Facebook om met ons te delen waarom jullie reizen. We kregen vele prachtige redenen en hebben daarvan een selectie gemaakt. Geniet ervan!

Ik reis omdat…

Noor: Ik reis omdat #YOLO

Maartje: Ik reis omdat ik met elke stap die ik op onbekend terrein zet, ik een stukje aan mezelf toevoeg. Het investeren in ervaringen zorgt voor intellectuele rijkdom, iets wat niemand je meer af kan nemen.

Simone: Because its the only thing you buy that makes you richer.

Fendando: Ik reis omdat ik niet iedere dag pindakaas op mijn brood wil!

Janique: Ik reis omdat het ultieme vrijheid met zich meebrengt.

Margje en Renske: Wij reizen omdat het ons ultieme vrijheid geeft, laat in zien hoe mooi het leven is, hoe goed het is om simpel te leven en hoe goed we het thuis hebben. Ook vervagen vooroordelen, helpt het ons de wereld te begrijpen en andere visies te leren inzien. Daarnaast kunnen we ook niet zonder het avontuur.

Melissa: Ik reis om ergens geen naam te hoeven hebben.

Nadiah: Ik reis omdat iets één keer zien beter is dan er duizend keer over te horen.

Jane: Ik reis omdat de wereld ons beste klaslokaal is. Iedere dag iets nieuws, en onze horizons verbreden. Steeds weer iets nieuws van jezelf ontdekken en dingen meemaken je nooit dacht mogelijk waren.

Niki: Ik reis omdat niet ik op de wereld leef, maar de wereld in mij leeft.

Marleen: Ik reis omdat ik het leven wil omarmen, de aarde wil bewonderen en de wereldse ontwikkelingen wil accepteren door kennis te maken met het onbekende.

Sanne: Ik reis omdat de liefde voor het onbekende nooit over gaat.

Vero: Ik reis omdat het leven zonder avontuur, gewoon weg te saai is!

Jeroen: Ik reis omdat de wereld zoveel meer te bieden heeft dan alleen Nederland. Wanneer je eenmaal bent begonnen, ben je eraan verslaafd. Nieuwe dingen zien, horen, voelen, meemaken en leren is het beste wat een mens kan overkomen. Daarom wil ik zo vaak als ik kan weer in het vliegtuig stappen, opzoek naar nieuw avontuur!

Anne: Ik reis omdat ik dan op mijn best ben.

Nadiah: Ik reis omdat mij dat de gelukkigste persoon op aarde maakt.

Sanne: Ik wil het anders zeggen: ik werk om te reizen! Soms ben ik al een jaar bezig me voor te bereiden op een reis, dan de weken daar: heerlijk, zonder zorgen, puur ervaren. Daarna kan ik er weer maanden op teren. Een foto album maken en nagenieten. Vanzelf komt dan weer de drang om een nieuwe reis te plannen.

Burakhan: Ik reis omdat ik mijzelf iedere keer weer ontdek in een nieuwe wereld.

Ruby: Ik reis omdat het mij op plekken brengt waar ik mij thuis voel.

Kim: Ik reis omdat ik enorm nieuwsgierig ben.

Bedankt allemaal voor jullie bijdrage!