Klinkt de combinatie surfen, luxe kamperen en gezellige feestjes jouw als muziek in de oren? Dan ga je dit concept helemaal te gek vinden! Deze zomer ontstaat er aan de Spaans Atlantische Kust een pop-up dorp van schitterende tipi tenten. Dit is de uitvalsbasis voor een heerlijk weekje detoxen van je drukke leven. Hier hoeft niets en mag alles. Surfen staat centraal maar er is nog zoveel meer te doen zoals zeilen, yoga of stand-up paddling. Natuurlijk kan je elke avond genieten van lekkere cocktails en fijne feestjes in de grote tipi. Kan je nog niet surfen? Geen enkel probleem! Neem een paar surflessen en begin daarna zelf met oefenen. Na een weekje surfen heb je er zeker een nieuwe favoriete sport bij. Benieuwd geworden naar The Surf Lodge? Check hieronder dan even de video en verdere info! 

Glamping in een tipi tent

Kamperen hoeft zeker niet altijd basic te zijn. In The Surf Lodge slaap je 7 nachten in grote, comfortabele tipitenten van 20 m2 waar je rechtop in kunt staan. Je slaapt er niet op een mat of slaapzak, maar vindt er echte stevige matrassen. Elke tipi heeft bovendien een prachtig zicht op zee, zodat je geduldig kan wachten op de perfecte swell. Voor wie nog dat tikkeltje meer wilt zijn er zelfs Deluxe Tipi’s te vinden. Die hebben een houten vloer, queen size bed, kasten en zelfs een eigen terrasje met strandstoeltjes.

Een week vol activiteiten

Vanuit je tipi is het 2 minuten lopen naar het strand. Hier vind je voor alle bewoners surfmateriaal en kan je de hele week gratis strandsporten beoefenen. Je zal je hier dan ook niet snel vervelen! Vind je het leuk om wat surflessen te nemen dan is dat ook geen probleem. Je kan lessen volgen in drie verschillenden niveaus: beginner, intermediate & advanced. Zodra de zon ondergaat, start er een feestje in de grote tipi. De ene avond komt er een DJ en de andere keer een toffe band. Hier kan je elke dag tot in de vroege uurtjes dansen.

Wat kost het en wanneer is het?

In de maanden juli & augustus opent The Surf Lodge elke week haar deuren voor nieuwe bewoners. De Tipi’s zijn voor 2 tot 4 personen en een week verblijven in The Surf Lodge kan al vanaf €290 p.p.

Daarvoor krijg je: 

  • 7 overnachtingen in prachtige tipi tenten
  • Gebruik van surfmateriaal en wetsuits
  • Dagelijkse strandfeesten & af en toe liveoptredens
  • Gebruik materiaal (longboards en SUPs)
  • Games & activiteiten
  • Yogasessies

Optioneel:

  • Busreis H/T uit Brussel of Utrecht (€ 100)
  • Halfpension (€ 80)
  • Surflessen, 3 x 2u (€ 80)
  • Upgrade Deluxe Tipi (€ 100)

Check www.thesurflodge.org voor de beschikbare data en meer info.