Uitgaan op Curaçao is een combinatie van live dansmuziek, stijlvolle bars en een positieve vibe. Dit alles speelt zich af in de aangenaam warme buitenlucht, op het strand of in Willemstad. De muziek die gedraaid wordt, geeft een mooie afspiegeling van de diversiteit in cultuur op het eiland: Je hoort Engels, Spaans, Portugees en het eigen Papiamento in veel verschillende muzikale genres voorbij komen. Maar hoe verschillend de nummers ook zijn, ze gaan feilloos in elkaar over en vormen een veelzijdig geheel. Het eveneens gevarieerde publiek danst er met het grootste gemak op mee. Merengue en salsa zijn hier de meest populaire dansen. Wij maakten een overzicht van hoogtepunten op het gebied nightlife op Curaçao.

Club Bermuda

Club Bermuda in Willemstad

Club Bermuda bevindt zich vlakbij het centrum van Willemstad (Punda). De club bestaat uit meerdere delen: een groot plein waar volop gedanst kan worden, maar ook rustigere delen waar je aan tafels kunt staan. Het grootste deel van de club is outdoor. Een groot voordeel aan deze club is dat je de verschillende delen op kunt zoeken wanneer je er zin in hebt: je hoeft dus niet de hele avond te schreeuwen om elkaar te verstaan, maar kan de harde muziek opzoeken wanneer je er zin in hebt.
Locatie: Scharlooweg 72-76, Willemstad

Saint Tropez Ocean Club

4

De Saint Tropez Ocean Club is een chique bestemming voor een avondje uit. Deze bar is gelegen in Pietermaai, een fraaie wijk van Willemstad waar veel studenten zich vestigen. De bar is modern vormgegeven en beschikt over een zwembad dat overdag geopend is, en ‘s nachts mooi verlicht.
Locatie: Pietermaai 152, Willemstad

Zanzibar

Jan Thiel Beach is de plek voor strandfeesten zoals ze bedoeld zijn

Voor een strandfeest zoals het bedoeld is moet je bij Zanzibar op Jan Thiel Beach zijn. Hier wordt de hele nacht door gedanst in het mulle zand op live muziek. De bars zijn volledig in strandstijl en je bent je er ieder moment van bewust dat je staat te feesten op een tropisch eiland.
Locatie: Jan Thiel Beach, Jan Thiel

Mambo Beach

Mambo Beach

Sea Aquarium Beach is de meest populaire bestemming voor nightlife onder toeristen. De meest bezochte club op dit strand is de Mambo Beach Club, waardoor de uitgaansgelegenheid beter bekend staat als Mambo Beach. Langs het strand vind je meerdere bars en clubs die met name op de zondag goed bezocht worden. Het kan behoorlijk druk worden op Mambo Beach, maar het terrein is groot genoeg om met velen de hele nacht door te feesten.
Locatie: Sea Aquarium Beach, Bapor Kibra

Uit eigen ervaring kunnen we jou bovenstaande clubs van harte aanbevelen! Dit neemt niet weg dat het eiland nog veel meer uitgaansgelegenheden heeft die zeer de moeite waard zijn. Laat ons weten wat jouw favoriete bars en clubs op het eiland zijn in de reacties. Bekijk ook onze andere artikelen over Curaçao voor meer inspiratie!

De goedkoopste vliegtickets naar Curaçao vind je op Vliegtickets.nl.