Als je het aan ons vraagt, behoort Lapland tot één van de meest sprookjesachtige plekken ter wereld. Dit noordelijke deel van Scandinavië is een waanzinnig mooie winterbestemming wanneer het ongerepte landschap is bedekt met een dik pak sneeuw. Zie jij jezelf al gaan op een slee die getrokken wordt door husky honden? Of vol adrenaline op een sneeuwscooter over de fijne sneeuw scheuren? Of is je droom altijd al geweest om het noorderlicht te zien? Dan is Lapland Travel iets voor jou! Je gaat in één week tijd de meest gave activiteiten ondernemen en overnacht in één van de leukste lodges van Lapland. Deze lodge ligt midden in de natuur en is je uitvalsbasis voor alle toffe dingen die je gaat doen die week. Één ding is zeker, het wordt een onvergetelijke reis. 

Lapland Travel

Met Lapland Travel maak je kennis met de prachtige natuur van Fins Lapland. Je gaat op noorderlicht expeditie, rendier safari, husky safari, trektochten maken en je gaat een trip maken met een sneeuwscooter. Iedere dag staat er weer wat anders op de planning en alle activiteiten zijn geheel verzorgd. Optioneel kan je nog meer activiteiten ondernemen zoals Ice fishing, skiën of paardrijden. Tijdens de activiteiten ga je met een groep van 12 personen op pad en er gaat ook altijd een Nederlandse gids mee. Ook gaat er één of meerdere lokale gidsen mee die de omgeving op hun duimpje kennen. Schrikt de kou je af? Niet doen! Het is inderdaad koud in Lapland en de temperaturen liggen tussen de -15 en -25 graden in de winter maar gelukkig voelt het niet zo koud omdat de lucht er heel droog is en er staat meestal vrijwel geen wind. Daarbij krijg je thermokleding en snowboots dus zolang je je goed aankleedt zal je de kou prima overleven.

Je accommodatie in Lapland

Zoals je in de intro al kon lezen, overnacht je tijdens deze trip in één van de leukste lodges van Lapland. Deze lodge ligt midden in de bossen op 300 meter van een klein dorpje. Je kan er dus lekker helemaal tot rust komen. Het dorpje heeft een supermarkt, een paar restaurants en een pub. Je kan ervoor kiezen om op een slaapzaal te slapen maar er zijn ook tweepersoonskamers met gedeelde badkamer en een studio met eigen keuken en badkamer. Liever nog wat meer privacy? Neem dan in blokhut voor 2 tot 10 personen of een uniek glazen huisje! Als je in een slaapzaal of tweepersoonskamer slaapt, kan je gebruik maken van de gezamenlijke keuken. Er is dus voor ieders budget wel wat dus. Hier lees je meer over de verschillende soorten accommodaties waaruit je kan kiezen.

Wanneer is het en wat kost het?

Er zijn verschillende data beschikbaar van december t/m maart. De prijzen verschillen en zijn afhankelijk van het type kamer dat je kiest. Het start vanaf €1.175 per persoon voor 7 overnachtingen. Vijf activiteiten, het verblijf, de vlucht, sneeuwschoenen en het transport van & naar je verblijf zijn bij deze prijs inbegrepen. Ben je helemaal enthousiast geworden over deze te gekke trip? Neem dan een kijkje op www.laplandtravel.com voor meer informatie en om je in te schrijven.