Hoe fijn zou het zijn als je een grote zitzak hebt die je met gemak overal mee naartoe kunt nemen? Maak kennis met de Lamzac. De Lamzac is een Nederlandse uitvinding en is ideaal om mee te nemen naar het park, een festival of op reis. Je hebt simpelweg een grote zak van licht materiaal die je kan vullen met lucht om er vervolgens de komende uren op te chillen. Je hebt geen pomp nodig en vult hem gewoon door er 5 meter mee te rennen. Opgevouwen heeft de Lamzac zo ongeveer het formaat van een dekentje en hij weegt bijna niets. Mocht je nog een plekje hebben in je backpack dan is het zeker aan te raden om de Lamzac mee op reis te nemen. Zo is bijvoorbeeld twee uur wachten op een vliegveld ineens helemaal niet meer zo vervelend! 

Lamzac review

Wij hebben de Lamzac getest en we hebben besloten dat we nooit meer naar het park gaan zonder. Je vult de Lamzac in nog geen minuut en als je hem wil inpakken heb je dat ook zo gedaan. Even oprollen en de klus is geklaard. Mocht hij vies worden dan kan je hem gewoon afdoen met en natte doek. Kortom, de Lamzac is onze nieuwe beste vriend. Enige nadeel: De kans is groot dat iedereen een tikkeltje jaloers op je zal zijn wanneer jij in het park aankomt met een Lamzac en je vrienden daar op hun kleedje zitten!

DCIM100GOPROG0112731.

Tip: Lamzac bestellen bij FonQ

Is deze toffe zitzak ook wat voor jou? Hij kost overal hetzelfde, namelijk €74,50 en wij raden je aan om hem te bestellen bij FonQ.nl want hier hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarnaast is dit een erg grote en betrouwbare webshop met een fijne klantenservice. Mocht er een probleem zijn met je bestelling dan kan je ze goed bereiken en helpen ze je snel. Je kan hem nu hier bestellen en kiezen uit 7 verschillende kleuren.

Omdat de Lamzac enorm populair is, is hij regelmatig overal uitverkocht. Het kan dus zijn dat er een wat langere levertijd is.

lamzac kopen