In het zuiden van Bali hebben we een heerlijk en uniek plekje gevonden dat we natuurlijk graag met jullie willen delen. Een Balinese familie runt hier een klein guesthouse met vijf ontzettend mooie huisjes. Deze huisjes, die midden in een groene tropische tuin staan, zijn gemaakt van antiek hout en zien eruit zoals de traditionele plattelandshuizen op Java en Bali. Ze zijn voorzien van alles wat je nodig hebt, van een complete keuken tot airco en op het terrein kan je ook nog een fijn zwembad vinden. Het leuke van deze plek is dat het erg kleinschalig is en dat de familie ook hier woont. Contact met vriendelijke locals is dus gegarandeerd!

9158a051_original

Pure gastvrijheid

Jeje, de host, is een ontzettend leuke jongen die je hier helemaal thuis laat voelen en je zal voorzien van de beste Bali tips. Tijdens ons verblijf zijn we met hem twee keer op pad geweest. Geen tour of betaalde excursie maar gewoon mee naar zijn Tai Chi les en een avondje uit met zijn zus en zwager. Alleen de schattige huisjes zijn al een verblijf waard maar de gastvrijheid maakte ons verblijf compleet.

4435609e_original

De locatie

Dit guesthouse ligt zo ongeveer tussen Kuta, Seminyak en Denpasar. In de buurt kan je heerlijk lokaal eten maar je bent ook zo in een van bovenstaande steden voor westerse restaurants, het strand of een middagje shoppen. Het terrein zelf is erg klein met een enorm mooie tuin, een zwembad, vijf huisjes en het huis van de familie.

695ce82f_original

4e640285_original

Boeken?

Deze vijf huisjes staan allemaal op Airbnb. De prijs ligt tussen de 19 en de 45 euro per nacht en is afhankelijk van de periode waarin je wil verblijven. Via deze link kan je alle advertenties vinden met nog veel meer foto’s en extra informatie. Heb je nog geen account bij Airbnb? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kan je hier aanmelden en ontvangt dan €25 euro cadeau voor je eerste boeking. Let wel even op: Je krijgt de €25 korting pas wanneer je een boeking maakt waarbij het totale bedrag meer is dan 66 euro. Heb je al een account? Dan kan je natuurlijk ook een nieuw account aanmaken en zo alsnog de korting pakken.