UPDATE: De Airbnb tegoedbonnen zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Wel kan je nu nog gratis €25 tegoed krijgen door je aan te melden via deze link.

Ga je binnenkort op reis en lijkt het je wat om zo’n 5 tot 10 nachten gratis te overnachten via Airbnb? Dan hebben wij hier een super handige tip voor je! Als je al bij de ING bank zit dan kost het totaal geen moeite en heb je over 10 minuten waarschijnlijk al de tegoedbonnen in de mail. Zit je nog niet bij de ING dan moet je op zoek naar iemand die spaart bij de ING.

Hoe werkt het?

Als je al een tijdje bij de ING zit dan heb je waarschijnlijk bewust of onbewust rentepunten gespaard. Je krijgt deze punten automatisch wanneer er geld op je spaarrekening staat en dat allemaal naast de spaarrente die je ontvangt voor jouw gespaarde geld. Je kunt je rentepunten saldo checken door in te loggen op Ing.nl en dan helemaal onderaan te klikken op ”Rentepuntenwinkel en -overzicht”. Met deze punten kun je nu geheel gratis tegoedbonnen van Airbnb bestellen ter waarde van 25 euro per stuk. Deze bonnen koop je voor 2500 spaarpunten per stuk. Per persoon kan je maximaal 5 bonnen bestellen met een totale waarde van 125 euro Airbnb tegoed.

De voorwaarden van de tegoedbonnen

  • De tegoedbon heeft een waarde van € 25,-
  • De tegoedbon is geldig tot en met 6 maanden na aankoop
  • Er kan één tegoedbon per reservering worden toegepast
  • Als de tegoedbon is verlopen kan deze niet meer worden gereactiveerd
  • Voor dit artikel geldt geen recht op retour.
  • De tegoedbon is alleen te gebruiken in het betaalproces van een reservering via Airbnb en kan niet later worden toegepast op een bevestigde reservering
  • Per betaalrekening kunt u maximaal 5 kortingsbonnen per 12 maanden bestellen.

Wat meer luxe of twee nachten gratis per bon?

Ga je naar Azië dan zijn er in veel steden Airbnb’s te vinden vanaf 9 euro. Zo kun je dus met één bon twee nachten gratis verblijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met deze bonnen zo af en toe eens wat luxer te verblijven. Ook niet verkeerd toch?

Nog geen lid van Airbnb? Dan krijg je via deze link €25 tegoed cadeau!

Ben je nog geen lid van Airbnb dan is er nog meer goed nieuws! Je krijgt als nieuw lid namelijk 30 euro cadeau wanneer je je aanmeldt via deze link. Hoppa, dat is weer een gratis nachtje erbij.