Ben je op zoek naar een leuk hotel op Gili Trawangan? Dan hebben wij een goede tip voor je! Le Pirate is namelijk the place to be op het prachtige Gili Trawangan. Ze hebben er ontzettend schattige bungalows, lekker eten, een zwembad en soms zelfs een openluchtbioscoop! De bungalows hebben een heerlijke buitendouche en ook een hangmat zal natuurlijk niet ontbreken. Het ligt aan de minder drukke kant van Gili Trawangan waardoor het lekker rustig is op het strand. Wil je even naar het centrum dan kan je een mooi roze fietsje pakken en ben je er zo.

Het leukste ‘hotel’ op Gili Trawangan

Één keer in de week is er een openluchtbioscoop en kan je genieten van een filmpje terwijl je op een zitzak ligt te chillen. Probeer ook zeker de fruitbowl bij het ontbijt en vergeet niet om een paar uurtjes in je hangmat door te brengen met een boekje. Gili Trawangan is de ultieme bestemming om helemaal tot rust te komen en wanneer je bij Le Pirate hebt geslapen wil je nooit meer weg!

Gili8hotel aanrader openluchtbioscoop gili trawangan gili trawangan tip indonesië Bajo2

Op tijd boeken is een must

Le Pirate is erg populair en is vaak al snel volgeboekt. Check op Booking.com de beschikbaarheid en prijzen of boek meteen een nacht of 4 in het paradijs. Wanneer je hier boekt kan je vaak nog tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Wel zo handig toch?

indonesie