Reisjunk
Klik op of toets ESC om zoeken te sluiten

Individuele rondreis door Colombia

Colombia heeft voor ieder wat wils en juist die rijke diversiteit maakt een rondreis door Colombia zo bijzonder. De ene dag hike je door tropische regenwouden en de volgende dag maak je kennis met de bizarre geschiedenis in een volledig getransformeerde stad als Medellin. Je kan er genieten van stranden vol palmbomen maar ook van koloniale dorpjes met huizen in alle kleuren van de regenboog. Overal hoor je de vrolijke Colombiaanse muziek en de locals vinden het maar wat leuk dat hun zolang onontdekte land nu eindelijk bezocht wordt. Naast al dit moois kan je ook rekenen op lekker eten en een relaxte cultuur waardoor je je snel thuis zal voelen in dit prachtige land. 

Alles zelf organiseren of individuele rondreis?

Wil je een reis door Colombia maken dan kan je dit op allerlei verschillende manieren aanpakken. Ten eerste heb je de keuze tussen het zelf organiseren van je rondreis of het boeken van een georganiseerde rondreis. Het zelf organiseren van een rondreis kan erg leuk zijn en met alle tips op onze website is dit een hele leuke optie. Heb je minder veel tijd, zin of ervaring dan kan je ook kiezen voor een georganiseerde rondreis. Deze reizen heb je in alle soorten en maten en met allerlei prijskaartjes. Het grootste nadeel van een georganiseerde rondreis is dat je vaak veel vrijheid en avontuur verliest. Juist daarom bieden wij een ander soort individuele rondreis aan waarbij vrijheid en avontuur centraal staan.

Wat maakt deze individuele rondreis anders dan andere rondreizen door Colombia?

Samen met Riksja Travel organiseren wij individuele rondreizen waarbij je Colombia echt zal ervaren. Vrijheid en flexibiliteit zijn voor ons belangrijk tijdens de reis en we geven je daarom alle ruimte om zelf Colombia te ontdekken. We plannen geen bezienswaardigheden, excursies of activiteiten in en laten dit helemaal aan jou over. Wat we uit handen nemen is het regelwerk en de zorgen. We verzorgen de nodige praktische zaken zoals het vervoer, de hotels, eventueel de vlucht en zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit. Op die manier hoef je tijdens je reis nergens aan te denken en kan je volop genieten van al het moois dat Colombia te bieden heeft. Wat je vervolgens op elke bestemming wil doen, is helemaal aan jou maar natuurlijk hebben we een boel leuke tips voor je.

Vrijheid om de rondreis zelf aan te passen

Colombia is 28x zo groot als Nederland en heeft ontzettend veel mooie bestemmingen te bieden. Echter heb je waarschijnlijk geen zes weken de tijd en daarom zal je keuzes moeten maken. Wij kennen Colombia op ons duimpje en hebben de ultieme rondreis door Colombia samengesteld waarbij je de mooiste plekken zal bezoeken zonder dat je hiervoor extreem veel in de bus zal zitten. Zo bezoek je in ongeveer 20 dagen de groene koffieregio, bruisende steden, mooie stranden vol palmbomen, ruige jungle en maak je kennis met de rijke cultuur en geschiedenis van Colombia!

Je kan geheel zelf bepalen hoeveel nachten je op elke bestemming wil verblijven maar om je een idee te geven van wat wij aanraden, vind je onderaan deze pagina de ‘basis rondreis’ in 20 dagen. Dit is wat ons betreft de ideale rondreis door Colombia met een fijne mix van natuur, cultuur en geschiedenis. Wil je toch ergens langer of korter blijven, een bestemming overslaan of een andere bestemming toevoegen dan puzzelen we graag met je mee! Ook als je langer of minder lang dan 20 dagen de tijd hebt, kunnen we met je meedenken om de route anders in te steken.

De voordelen van deze individuele rondreis door Colombia

  • Je stelt je reis samen met een Colombia reisexpert via de mail of telefonisch wanneer het jou uitkomt
  • We kunnen de bestemmingen, route en verblijfsduur naar wens aanpassen
  • Op de bestemmingen heb je alle vrijheid om te doen wat je wil
  • Wij nemen het regelwerk uit handen en zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit
  • Je kan je meer laten verrassen omdat je niet alles van te voren hoeft uit te zoeken
  • Mocht er tijdens de reis onverwachts iets vervelends gebeuren dan staan we 24/7 klaar om de problemen op te lossen

De kosten en de route? Download gratis het reisplan!

Klinkt dit als een rondreis die past bij jou en je medereizigers? Download hier het reisplan voor de rondreis en lees alles over de route die je tijdens de reis aandoet. Ook vind je hier meer informatie over accommodaties, het vervoer en de reissom.