Reisjunk
Klik op of toets ESC om zoeken te sluiten

De 6 leukste hotels & hostels in Yogyakarta

In Yogyakarta zijn een boel leuke hostels, hotels en homestays te vinden. De 6 hotels en hostels hieronder zijn allemaal erg goed en gezellig. Het kan niet anders dan dat je hier een heerlijke tijd gaat hebben. We hebben deze selectie gemaakt uit eigen ervaringen en tips van andere reizigers. Allemaal hebben ze uitstekende beoordelingen. Omdat Yogyakarta een populaire bestemming is, kan het slim zijn om je hotel of hostel al redelijk vroeg te boeken. Zeker wanneer je in één van deze populaire hotels of hostels wil slapen. Wij linken altijd naar Booking.com omdat je dan bijna altijd je boeking tot 24 uur van te voren kosteloos kan annuleren. Ga je ook nog naar Bali? Check dan hier ook nog onze hostel tips voor Bali!

Yogyakarta hotels & hostels tips


adhisthana-hotel-yogyakarta

Adhisthana Hotel Yogyakarta

Enorm mooi en sfeervol hotel in Yogyakarta met zowel tweepersoonskamers als een dorm. De bedden zijn heerlijk, je kan er lekker zitten in de gezamenlijke ruimte en er is een mooi zwembad. De prijs-kwaliteit verhouding is super.

€7 Dorm | €25 Tweepersoonskamer

 Meer informatie 


bamboo-bamboo-homestay

Bamboo Bamboo Homestay

Gezellige homestay met heel vriendelijk personeel en een perfecte liggen in de stad. De ‘lobby’ en de kamers zien er mooi uit en er is een leuke binnentuin. Het ontbijt is heerlijk en je mag kiezen uit fruit, verse eitjes of pannenkoeken.

€7 Dorm | €22 Tweepersoonskamer

 Meer informatie 


yogyakarta-bnb

Yogyakarta BnB

Ook een van de beste plekken in Yogyakarta waar je je meteen thuis zal voelen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn erg ruim en de wifi is goed. Ook de dorm is erg ruim en iedereen heeft een eigen ventilator.

€7 Dorm | €15 Tweepersoonskamer

 Meer informatie 


bhumi-hostel

Bhumi Hostel

Een van de meest gezellige hostels in Yogyakarta door het leuke personeel dat goed Engels spreekt en altijd in is vor een praatje of om je tips te geven. Ontbijt is inbegrepen en smaak goed. Je kan er zelf wassen en gratis je water bijvullen.

€8 Dorm | €18 Tweepersoonskamer

 Meer informatie 


good-karma-yogyakarta

Good Karma Yogyakarta

Dit is ons geheime plekje in Yogyakarta. De inrichting is erg leuk met een openlucht badkamer. De douches zijn fijn, de bedden goed en het ontbijt is heerlijk. Ook de locatie is goed en de mensen heel vriendelijk. Wat wil je nog meer?

€7 Dorm | €20 Tweepersoonskamer

 Meer informatie 


abrakadabra-artbnb

Abrakadabra! ArtBnB

Leuk budget hostel met een ontspannen sfeertje. Ligt in een fijne rustige buurt en het personeel kan je een paar goede restaurants aanraden. Ook kunnen ze je overal bij helpen zoals het boeken van tours of vervoer. Leuk hostel voor weinig geld!

€6 Dorm | €14 Tweepersoonskamer

 Meer informatie