Reisjunk
Klik op of toets ESC om zoeken te sluiten

OVER ONS

Neem een enorme passie voor reizen gecombineerd met liefde voor fotografie, videografie en schrijven. Gooi dat alles bij elkaar in de pan, laat het een paar jaar sudderen en voilà, het resultaat is Reisjunk.nl. Wij zijn Greg & Irene, twee twentysomethings die het hele jaar door de wereld over reizen. Voor jou en een beetje voor onszelf, gaan we op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde.

Met reizen bedoelen we geen strandvakantie in Turkije maar reizen in de zin van een vliegticket boeken en gaan. Reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren door andere culturen en zo nu en dan te genieten op een bounty-eiland. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, zowel fysiek door het beklimmen van een vulkaan, als mentaal door bijvoorbeeld het eten van insecten. Dát is reizen voor ons!

Wil je onze beste tips ontvangen? Volg ons dan via FacebookInstagram of een van onze andere social media kanalen!

 

 

Greg Gerrits
  • Greg Gerrits

  • Digital nomad, avonturier en professioneel hangmathanger. Is gek op grenzen verleggen. Tot over zijn oren verliefd op Azië en daardoor nooit lang in Nederland te vinden.

 

 

Irene de Krijger
  • Irene de Krijger

  • Ergens ver weg met een camera in haar hand en de zon boven haar hoofd is ze het gelukkigst. Laat zich graag verrassen en googelt daarom zelden haar volgende bestemming.

WORK WITH US

Op vele verschillende manieren is het mogelijk om met ons samen te werken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan destination- of brand marketing door het inzetten van onze social media kanalen en het plaatsen van sponsored stories. Dit zal altijd een vorm van native advertising zijn waarbij de content voor onze volgers interessant blijft en tegelijkertijd de doelen van jouw organisatie worden behaald. Reisjunk.nl trekt maandelijks 120.000 bezoekers en heeft meer dan 100.000 volgers op social media. Een samenwerking met ons staat dus garant voor een groot bereik. 90% van onze volgers zijn tussen de 20 en de 40 jaar en zijn vanzelfsprekend gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Of het nu gaat om een persreis, social post of een sponsored story, wij denken graag met je mee over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je onze mediakit aanvragen door contact met ons op te nemen via info@reisjunk.nl.

In 2017 kan je ons vinden in
Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Filipijnen, Indonesië, Vietnam, India en soms even in Nederland.

REFERENTIES

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-13-03